Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak786

PRAWDA o EKS

Polecane posty

Gość chłopak786

Czesc ! Mam problem spotykam się z moją eks dziewczyną od 1,5 miesiaca, codziennie piszemy i ona często mi wspomina ze się spotyka z tym, z tamtym i jak widzą ją na mieście znajomi moi to sama mówi im cześć i odsuwa się na krok od kolesia z którym akurat idzie i później mi pisze o tym ze widzieli ją znajomi moi i ze pewnie sobie pomyśleli ze coś ona z tym chłopakiem a tak nie jest bo traktuje go tylko jak "przyjaciółkę" .... cały czas mi o tym mówi ze ten jej drukarkę zrobił, ten sprawozdanie finansowe wypełnił itd. co o tym myślicie ? po co to robi ?

Gość dziewczyna687
to proste, zzwyczajnie chce wbudzic zazdrosc :), dlugo byliscie razem ? dlugo nie jestescie ?

Gość chłopak786
byliśmy razem 1,5 roku, a nie jesteśmy ze sobą 3 miesięce ... myślisz, ze tu tylko o to chodzi ? ;) czy to jest normalne ?

Gość dziewczyna687
denerwuje Cie to, zlosci czy raczej masz to gdzies ? kto zerwal ? chcialbys nadal z nia byc ?

Gość chłopak786
szczerze to mnie to nie denerwuje ale tak się zastanawiam po co to robi ? ona zerwała ... no i chciałbym z nią być nie ukrywam ...

Gość dziewczyna687
nie denerwuje Cie ? nie jestes zazdrosny a chcesz z nia nadal byc ? wyglada to tak ze probuje w Tobie wzbudzic zazdrosc bys o nia walczyl, bys byl zazdrosny, pokazuje ze inni sie nia interesuja wiec mozesz ja stracic.

Gość chłopak786
ostatnio mi napisała ze chce zebym wiedział ze bardzo docenia to co robię ... no moze jestem trochę zazdrosny ale nie az tak zebym miał ich ganiać i bić ... mam takie pytanie do Ciebie : jeśli by coś ją łączyło z którymś z nich by mi o tym nie mówiła nie ? nie informowałaby mnie o tym ?

Gość dziewczyna687
mysle ze nie, nie maialby nawet na to czasu, bylaby zajeta "nowym obiektem" a nie myslala o bylym w dodatku jeszcze sie mu tlumaczyla ! Ja nie jestem z exem 1,5 rokuu(bylismy razem 3lata), piszemy codziennie, przez tel ggadamy kilka razy w ciagu dnia, mowimy sobie o wszystkim, na spotkaniach przytulamy calujemy jednak ja zapeewniam ze pozostaniemy juz na zawsze w kontaktach kolezenskich chociaz nie zawsz tak mysle :/ sama sie juz w tym gubie, mowi ze jestem najwazniejsza i takie tam a jednak czuje ze nie daje z siebie wszystkiego (to ja zerwalam).

Gość dziewczyna687
my nigdy nie stracilismy ze soba kontaktu nawet na kilka dni, Ty pokazujesz swojej eks, mowisz ze jest dla Ciebie wszystkim ?

Gość chłopak786
no tak rozumiem Cię ... no my się nie całujemy póki co, ale powiem Ci ze jakieś takie mam podejrzenia ze moze ich coś łączyć ... nie wiem czemu ale takie to dziwne ...

Gość dziewczyna687
wiesz chodzi mi o to czy okazujesz jej jak bardzoo jest dla Ciebie wazna na kazdym kroku czy raczej nie, chociaz jestes mily ? Wyluzuj, moj eks mysli ze laczy mnie z kazdym do kogo sie odezwie ! Strasznie zazdrosny ale naprawde nie ma co panikowac

Gość chłopak786
pokazuje na każdym kroku ... chyba sama to nawet stwierdziła ... ale jakoś mam takie dziwne przeczucie ... bo 1,5 miesiąca już się spotykamy i jak poruszyłem temat nas to powiedziała ze ona widzi nadzieje dla nas ale na spokojnie ... ze nie chce tak od razu ... i "zobaczysz, bedzie dobrze" ...

Gość chłopak786
co o tym sądzicie ?

Gość gość
już prawie dochodzę

Gość chłopak786
pytam na poważnie ...

Gość kosć 111
ochhhhh, ale się spuściłem dobra teraz jeszcze raz