Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liskam

Zielona kawa pomaga?

Polecane posty

Gość Liskam

Czy słyszał ktoś może o pozytywnym działaniu zielonej kawy na odchudzanie? To prawda, że pobudza metabolizm? Ile razy dziennie łyka się tabletkę i jakie są koszta takiej miesięcznej "kuracji"?

Gość Kaśka grubaśka
Zielona kawa jest już od dawna znana z właściwości odchudzających. Ja mam bardzo dobre doświadczenia z mieloną kawą zieloną do picia ze sklepu www.zakawowani.pl . Jedno opakowanie 0,5kg kosztuje u nich 71zł + 11zł przesyłki (ale jak kupisz za 150zł to przesyłkę masz gratis). Ja pijam zielona kawę dwa razy dziennie pół godziny przed śniadaniem i pół godziny przed obiadem - to 1 opakowanie starcza mi tak na ok 4 tygodnie. Odchudzam się od nowego roku i zdążyłam już wypić 4 opakowania:) Schudłam w tym czasie 10kg i drugie tyle zostało mi do zrzucenia. Zielona kawa bardzo pozytywnie wpływa również na samopoczucie, mam dużo więcej energii i chęci do działania:) Jeśli chodzi o odchudzanie to zielona kawa bardzo ogranicza apetyt (w ogóle nie mam ochoty podjadać) i podobno ogranicza przyswajanie cukrów:) Moim zdaniem bardzo się opłaca! Podobno są na allegro tańsze kawy, ale dziewczyny się wypowiadały, że w ogóle nie działają, więc moim zdaniem warto zainwestować w coś lepszego. Tabletek z zieloną kawą nie brałam, więc się nie wypowiadam:)

Gość Sława_87
Ja nie dałam rady pić zielonej kawy, kompletnie mi nie smakuje, wolę tabletki, ja kupuję be slim zielona kawa, kupuje przez internet, miesięczna kuracja to jakieś 22 złote plus przesyłka, ja kupuje kilka opakowań odrazu, zauważam efekty, przede wszystkim nie mam napadów głodu, lepiej się czuję, tak lżej i mam więcej energii, zauważyłam również, że cellulit się zmniejsza.

Gość Liskam
To nie jest to drogie, wydawało mi się, że więcej trzeba zapłacić. Może się skuszę, mam do zrzucenia parę kg, ale same ćwiczenia niewiele dają póki co, chyba właśnie chodzi o ten mój metabolizm.

Gość gość
Oj juz tak nie spamujcie drogie konsultantki :D Lepiej kupic tabletki a mowie to na podstwie wlasnego doswiadczenia z zielona kawa. Sprzedawana jest w pelnych ziarnach i zaden sklep wam jej nie zmieli. Dlaczego? Po prostu - zeby nie zniszczyc sobie mlynka. Kupilam te ziarna, probowalam nawet troche podmiazdzyc w mozdziezu i dopiero potem mielic... to sa normalnie male kamienie, ani mozdziez, ani mlynek nie da im rady. Udalo mi sie "umielic" - czyli rozkruszyc na drobniejsze kawaleczki na 3-4 kawy. Mlynek zarnowy do wyrzucenia, elektrycznym nawet nie probujcie, bo zmielicie sobie wiatraczek a nie kawe. Sama kawa po zaparzeniu ma przyjemny zielonkawy, metny kolor i dosc specyficzny smak, dla mnie nawet przyjemnie orzezwiajacy. Nie, nie schudlam, bo te kilka razy.... Dlatego mysle o tabletkach. Moze nie maja w sobie tyle kawy co sie chwala ale cos tam moze jest i te pare kilo uda mi sie w koncu zrzucic. Zeby nie bylo - jezdze rowerem, cwicze, prowadze aktywny tryb zycia. Po menopauzie niestety... metabolizm wlacza zolwie tempo.

Gość gość
Dlatego właśnie trzeba kupić kawę mieloną. A sklep czy palarnia to oczywiście jest w stanie zmielić zielone ziarna, ponieważ to są zupełnie inne młynki te przemysłowe od tych naszych domowych. Ja kupuje zmieloną kawę przez sklep i jest faktycznie zmielona, więc jakoś ją zmielili:) Pozdrawiam:)

Gość gość
W sklepie fizycznym, czyli takim, do ktorego wchodzisz i mowisz do sprzedawcy: Dzien dobry, nie zmielisz. Maja duze mlynki, mkela kawe na miejscu ale.... zielonej nie i juz. Moze sprobuje przez internet ale jaka mam wtedy gwarancje, ze to jest TA kawa? ;)

Gość gość
Zielonej kawy nie ma sensu mleć, ewentualnie można rozbić w moździerzu . Zalewa się takie ziarna wodą, gotuje ok. 10-15 minut, zostawia do ostygnięcia i gotowe, wszystko, co ma przejść, przejdzie do wywaru. I wtedy rzeczywiście jest pewność, że pijemy to, o co nam chodzi, bo w cud=tabletkach mogą być zmielone zajęcze bobki za grubą kasę :D

Gość gość
Dzieki :D

Gość gość
zastanawiam sie nad kupnem takiej kawy mielonej, moze jest ktos, kto pije ja dluzszy czas i widzi efekty?

Gość gość
Stosowałam zieloną kawę ze sklepu piekna24.pl . Działa. W dużym stopniu przyczynia się do spadku wagi ciała. Doskonale hamuje łaknienie. Cena nie jest duża, jest nawet promocja teraz. Miałam spory spadek wagi dzięki niej. Ważne aby nie zamówić jakiejś podróbki a sprawdzoną zieloną kawę.

Gość Gość

Stosowalam suplement diety Green Coffee który pomógł mi zrzucić parę kilogramów i mój odstajacy brzuch który został po ciąży:) teraz wkoncu wrocilam do formy z przed ciąży. Polecam tę stronkę na której zamawialam 

http://track.cashinpills.com/product/Green-Coffee-Plus/?pid=150&uid=58057