Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEST beta HCG, POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

witam , potrzebuje waszej pomocy, okres spoznia mi się juz 12dni, ale biore również pod uwage to iż może być to spowodowane stresem ponieważ od około miesiąca mam kilka nie milych sytuacji w pracy jednak zakonczyly sie one okolo 2tygodni temu, przez które nawet nocami nie sypiałam , dodatkowo tydzień po ostatnim okresie strasznie bolała mnie głowa przez tydzień lecz myslalam ze spowodowane jest to pogoda lub cisnieniem , nigdy dotad jednak takich bolow nie mialam , przy okazji okolo tydzien po okresie dostalam jednodniowego plamienia ktorego nawet w ciagu dnia nie zauwazylam dopiero wieczorem przed kapiela, czy to mozliwe ze jestem w ciazy? Dodam ze robilam test jeden wieczorem drugi rano oba negatywne po dwoch dniach zrobilam kolejny rowniez negatywny...dzis bylam na tescie beta hcg wyniki dopiero za dwa dni smutas.gif od czterech miesiecy nie uzywam plastrow antykoncepcyjnych a od okolo 7 miesiecy tabletek z mezem uprawiamy seks przerywany. Co o tym myslicie, nie wiem juz co myslec..jakie sa wasze opinie rokowania ? dodam jedynie ze mdlosci utrzymuja sie nadal, miewam rowniez bole zoladka.... i krzyzowe od jakiegos czasu ....niby takie jak przed @ ale sa inne i nie sa trwale tylko ustepuja gdy leze

Gość gość
nie sadze ze to antykoncepcja, chcemy dziecka jednak zawsze uprawiamy taki seks .... teraz meczy mnie ta niewiedza ...

Gość gość
ani nie napisalas kiedy byl stosunek,ani ile trwaja cykle,i od kiedy do kiedy i co mamay Cipowiedziec,... byl seksmozliwa jest ciaza

Gość gość
ostatnia miesiaczka byla 3.03 skonczyla sie 9.03 cykl 30-31 dni a seks 9marca

Gość gość
czyli seks tylkowostatni dzien @? --nie jesteś w ciąży-- skoro sie staracie to dlaczego kochacie sie w dni wzglednie bezplodne??

Gość gość
zbereznik-- racja.... jak sie staracie to sie starajcie w dni plodne,i dokonca,a nie jakies przerywance

Gość gość
wiesz kiedy masz dni plodne?