Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego takie grube OTYLE

DLACZEGO FACECI bzykaja takie OTYLE babska CHORE sam TLUSZCZ Chore cielska

Polecane posty

Gość gość
Agresja i chamstwo to cały twój wątek. Ważę dużo mniej niż 90 kg ale ciebie to GOOOOOOOWNO OBCHODZI, jeśli mam do ciebie sie zwracać w twoim stylu.

Gość gość
Ej, szczupła? A do kolejnej edycji Warsaw s(w)hore juz sie zgłosiłaś ?

Gość gość
Nie, prawdziwe kobiety jest za co zlapac. i te prawdziwe nie są tak wulgarne :-o

Gość gość
Ty sama jesteś zerem kafeqrwo wszyscy już wiedzą jaka z ciebie ściera więc nie podskakuj bo i tak w końcu wylądujesz w szambie czyli tam skąd pochodzisz.

Gość gość
Takie żywe gooowna jak nasza chuda kafeqrwa, to czysta patologia i piszą w necie chyba w przerwie między jedną odsiadką a drugą.

Gość gość
Znam jedna taką chudą, ma urodę wglebowgryzarki budowlanej i śmierdzi jej z paszczy jak ze ścieku, ale obnosi sie ze swoją chudością bo nie ma nic czym by sie mogła pochwalić. :D

Gość facetttttttttttttt
Chude są luźne jak puste worki i tyle w temacie.

Gość gość
Grubasko czego nie rozumiesz? Masz napisane wszystko powyżej.

Gość gość
nie podszywaj się pod faceta żałosna grubasko..

Gość facetttttttttttttt
Oprócz tego chude mają zatrzymanie funkcji wydalniczych i wszystkie smrody wychodzą im przez skórę. Nie dość że wyglądają nieestetycznie to jeszcze śmierdzą.

Gość gość
DLACZEGO OTYLE Baby chca wmowic facetom ,ze tylko one sa kobietami ,sexy... czyli co kobiecosc to nadwaga-otylosc...dobre..:)

Gość gość
Ja tu widzę raczej chude jak walczą o uwagę.

Gość Cześć koleżanki grubaski
spalamy tłuszcz! Chcemy być piękne

Gość gość
ja jestem puszysta i nienawidze szczuplych ,zgrabynch kobiet specjalnie je kompromituje i mowie na nie wieszaki ;) ale jestem do nich mila,ale w glebi duszy nienawidze tych zgrabnych kobiet!

Gość A kto lubi chyba desperat
Jak wyżej.

Gość gość
a co ja mam zrobic jak wolę pooglądać takie kobiety jak Ewa Sonet, aniżeli Ania Rub....., na siłę oglądać te chude

Gość xxxmen
autrorko tematu jestes tak p**********a ze az starch zal d**e sciska a h*j cie obchodzi kto z kim sie bzyka widocznie ciebie jeszcze nikt nie tknal albo nie chce tknac nawet kijem a ty toczysz takie głupawe spsory ile masz lat zalosna kreaturo?? bo zakladam ze mniej niz 20 chyba?? jak mozna bydz taki mbezmozgiem i zastnawiac sie kto z kim i dlaczego gdybys miala faceta ktory poswiecil by ci troche swojego czasu nigdy nie zbłazniłabys sie tak jak teraz i cala reszta wyzej piszczaca. ale jestes zbyt prosta na to ogarnij sie babo i wlacz myslenie zajmij sie swoja dupa i tym z kim ty sie bzykasz a nie kto z kim jarzysz czy nie??

Gość gość
cos to w ostanim czasie jest za duzo takich p*****lnietych tematow musi to zakladac osoba bardzo zakompleksiona z zerowym poczuciem wlasnej wartosci lub została olana przez kogos dla nie waznego i teraz swoje chore frustracje wyladowuje na wirtualnie. a moze twoj facet znalazl sobie jakas fajna ciekawa kobietka ktora ma wiecej kg niz autorka i kobieta nie daje rady wysiada psychika jak to moglo sie stac ja taka piekna szczupla i powabna zostalam olana dla innej w dodatku grubszej toz to woła o pomste do nieba.i niewazne ze jestem z deka przyj***** a jedynym moim tworczym zajeciem jest to znalezc faceta ktory by postawil mnie na piedestale i wzdychal ach i och......... jakam piekna i cudowna przez to zem taka chuda jest ale jak widzisz kazdy myslacy gosc bedzie speirdalal od takiej jak ty jak najdalej........bo jeszce trzeba miec w glowie poukladane czego nie masz osmieszajac sie publicznie i ropoczynajac tak idiotyczna dyskusje

Gość gość
nie no OTYLE grube baby z nadwaga sa okropne...wieczna walka z kilogramami...cale zycie..

Gość gość
bo sa masochistami !!

Gość gość
Witam, moim zdaniem kochanego ciała nigdy nie za wiele. Nie wiem dlaczego tak się uwzieliście na otyłe kobiety. A nie widzicie odwrotnej sytuacji, jak może wyglądać sex z otyłym facetem :P

Gość gość
Pytanie dla autora tego tematu " Dlaczego zgrabne i ładnie kobiety bzykają się z obleśnymi i grubymi facetami? "

Gość gość
Bo te chore cielsla maja czesto duzo zdrowsze wnetrze od was ktore to same nie zjedza a innej nie dadza. Kazdy ma jakis gust i kazdy ma tez jakas 'lige'. Byc moze ta otyla panna jest kochajaca albo jest uzdolniona w lozku. Moze on uwielbia milosc hiszpanska albo seks analny - ponoc grubsze panie maja bardziej ciasne o***ty. Moze to kwestia latwosci, moze sponsoring w druga strone a moze po prostu milosc. Kobieta moze byc atrakcyjna do pewnego stopnia nawet jesli ma nadwage (w granicach rozsadku). Oczywiscie wy ktore powodujecie u siebie wymioty po salatce z pomidorem i serkien Feta tego nie zrozumiecie.

Gość gość
Chuda czy gróba co za różnica , byle dobra w łóżku była w tym cały sęk i logika :-)