Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powracajace koszmary o bylym nie radze sobie

Polecane posty

Gość gość

witam mamusie.to bylo az 6 lat temu a ja nie moge sie z tego uwolnic.bylam 2 lata w zwiazku z jak sie okazalo chorym mezczyzna.znecanie psychiczne,zamykal mnie w domu,szarpal,pijany chcial g****ic,szantazowal,straszyl.po namowie matki zglosilam sprawe na policje i w koncu sie uwolnilam od tego mezczyzny.minelo 6 lat.mieszkam w zupelnie innym miescie,mam kochajacego meza,dziecko.jednak nie moge zapomniec.to jak bumerang ciagle wraca.co dzien,czasem co drugi sni mi sie on jak mnie bije,albo ja przed nim uciekam,dzis w nocy chcialam go zabic,wzywam policje itp..wykancza mnie to..czy waszym zdaniem mam problem?powinnam z nim sie udac do specjalisty? nie chce sie osmieszyc,ale czasami te wspomnienia mnie normalnie zzeraja od srodka...

Gość gość
Współczuje :o , moim zadaniem idź porozmawiać z psychologiem . Nie zaszkodzi a moze Ci pomoże , lub bierz jakies lekkie ziołowe środki uspokajające przed snem. Musisz wybaczyć byłemu , zamknąć tamten rozdział definitywnie . Jezeli jesteś wierząca idź do spowiedzi do dobrego księdza ( sa jeszcze tacy ) rozmowa ( szczera) powinna pomoc :)