Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile spia wasze 7 miesieczne dzieci

Polecane posty

Gość gość

Moja mala spi od 19 do 5.30 pozniej pod 9 do 11 i od 14 do 16 czy to noe za duzo ?

Gość gość P
mój 8 miesieczny spi od 20 do 7, potem od 11 do okolo 12.30-13 i potem godzinke kolo 16.

Gość gość P
dodam ze moj tez spał do 5.30 ale udało mi sie go przestawic do 7 ;D a czasem poszaleje i wstanie po 8

Gość upior w operze
moje nie spia moje regeneruja sily witalne 🖐️

Gość gość
tylko sie cieszyc moj synek ma 8 miesiecy, spi od 19.00 do 22.00, wstaje na mleko. Dalej spi do okoo 3.00 nad ranem i znowu chce mleka. Bardzo czesto nie moze pozniej usnac, zasypia wiec po godzinie ( wlaczy placzem ). Wstaje po 6.00 nieywspany, my z reszta tez nie. Idzie spac w dzien około 9.00 rano na godzine i około 13/14 tez na godzine,Czasem krócej. Spi xle i mało

Gość gość P
No niestety niektóre dzieciaki źle sypiają , mój tez kiepsko spał i próbowałam wszystkiego żeby zaczał lepiej spac no i efekt jest. Moim zdaniem jak dziecko spi trzeba sie cieszyc bo to nie potrwa długo a jak źle spi to sie nie martwić bo to też minie ;) Wszystko sie zmienia. Zauważyłam że jesli dziecko potrafi samo usnąć w łóżeczku to odrazu lepiej spi w nocy

Gość gość
Moja córusia śpi ok. Zasypia sama w łóżeczku...o 19.00 idzie spać- do godziny 6.00-7.00 potem pierś....o 8.30 drzemka do ok 10.00, następnie kaszka...kolejna drzemka ok 11.30-13.30 czas na obiadek. Później jest jeszcze drzemka ok godz. 16.00 do godziny 17.00/17.30, dostaje wtedy deserek(owoce, jogurt itp) ...kąpiel.....pierś i 19.00 spanie :)

Gość gość
Jejku jak ja wam zazdroszczę :( mój synek nie śpi! Dosłownie. Noc w noc a w zasadzie to rankiem zasypia dopiero koło 4 lub 5 rano śpi do 7-8 i wstaje kolejne spanie koło 10 śpi od 45-1,15 kolejne spanie coś koło 16 trwa 20 min i kolejne 19 i tez 20 min. Odwiedziłam już wszystkich możliwych lekarzy nikt nic chorobowego nie znalazł ale każdy podkreśla ze normalne tonie jest. A na dodatek odrzucił mleko. Ja już nie wiem co robić bity miesiąc to już trwa. Mamy zmęczeni dyżury przy nim bo inaczej byśmy chyba się zwinęli

Gość gość
Współczuję gosciu wyżej koszmar. Mój śpi od 19 do 6/7 później od ok 9-10 na godzinę i koło 14 godzinka do dwóch. Zasypia sam zawsze w łóżeczku

Gość gość
Moj syn ma 8mcy i zasypia miedzy 20-22 a budzi sie miedzy 6-8. Wcdzien spi 2 razy po 1-2 godz.

Gość gość
Mój 6,5 mies śpi od 19 do 7, drzemki 9.30 godzinę i 13 2godziny. Oczywiscie noc z przerwami na karmienie. Czasem zdarzają ku się przerwy w nocy, czasem wstaje wcześniej, ale ogólnie jestem zachwycona. Starszy synek w tym wieku spał 22-4,30, potem o 7 15min, o 14 30min. I to był koszmar. Za to bardzo szybko się rozwijał, bo nie przesypial życia.

Gość gość
A moja Mala za 2 tygodnie skonczy 6 miesiecy i spi raczej slabo. Idzie spac 20/20.30. Budzi sie 1/2 potem 3/4/5 i wstaje kolo7.30. A w dzien spi z 3 razy jak dobrE pojdzie tak po 20/40min.masakra

Gość gość
A jak już jesteśmy przy temacie to ktoś może ma pomysł co u nas może być nie tak lub co ewentualnie lekarze przeoczyli

Gość gość
Moj Tymcio też słabo śpi . 20zasypia , budzi się co chwilę I tak do 11 -mleko potem 1 ,2 3-mleko. 5.30 pobudka 6 mleko i spi do 7-8 . ,9.30 -30min. Mleko- Drzemka. 12obiadek drzemka ok 2 godz 15 mleko , 17mleko drzemka 1 h.