Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam problem i to konkretny. Boję sie, że jestem w ciąży. Wiem, że to pierwsze zdanie wygląda jakby napisała to 14-latka, ale tak nie jest. Od prawie 3 lat jestem mężatką, planujemy z mężem dzieci, ale po wakacjach. 30 czerwca mam mieć operację usunięcia migdałów na którą czekam już rok (takie kolejki...). A potem dzidzia. Ale to nie jest teraz istotne. Chodzi o to, że znów mam anginę. Antybiotyk, leczenie itd. Ale przeszło mi przez mysl, że mogę być w ciąży. A wtedy takie leczenie, jakie stosuje, mogłoby zaszkodzić dziecku. Więc jakie jest prawdopodobieństo; że w tej ciąży jestem, jeśli na środę/czwartek wypadała mi owulacja, a w nocy z piątku na sobotę kochałam się z męźem. Generalnie nie mieliśmy do czasu operacji robić tego w czasie moich dni płodnych, ale wyszło jak wyszło... Od niedzieli bardzo mnie zaczęky boleć piersi, a wieczorem rozwinęła mi się choroba. No a od wczoraj antybiotyk... Nie wiem co myślec... Poradzicie jakoś?

Gość gość
no,ale przerywany czy do konca sie kochaliscie?

Gość gość
Mężątki kochają się regularnie.Sama powinnaś wiedzieć kiedy się dać, i jak zabezpieczyć aby nie być zapłodnioną.

Gość gość
zrób test i po problemie.