Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mega klopoty finansowe

Polecane posty

Gość gość

mimo ze moj maz pracuje za grancia nei stac mnie na nic, w Polsce oplacam drogie mieszkanie, maz za granica tez, mam kupe dlugow , pracuje tez co robic?

Gość gość
za dużo masz w du\\pie szmato

Gość gość
s********j debilu do szkoly , jesli nie potrafisz udzielac rad

Gość gość
wyprowadz sie z tego kraju bo sie nie dorobisz

Gość gość
Dlaczego nie pojedziesz do meza ??? A w jakim kraju pracuje ??

Gość gość
Wynajmij komuś pokój, albo całe mieszkanie i jedź do męża.

Gość gość
pracuje w Niemczech, to chyba wyprowadzka jets najlepszym rozwiazaniem, b utrzymywanie dwoch domow nie ma sensu

Gość gość
u mnie też się wszystko sypie i brak kasy. Już planuje wyjazd. Dobrze Ci radzę, wyjedź i lepiej tu już nie wracać chyba że w odwiedziny do rodziny. Niestety prawda jest taka że w naszym kochanym kraju nie da się normalnie żyć. Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
Moje problemy zaczęły się odkąd straciłam pracę. Oszczędności zaczęły kurczyć się w szybkim tempie, a jak wiadomo w naszym kraju ciężko o dobrą pracę. Szukajac czegoś co polepszy mą sytuację finansową znalazłam stronę http://moc-energii.pl/4.html na której zamówiłam rytuał przyciągnięcia bogactwa. Efekty nie przyszły od razu, aczkolwiek z czasem sama zaczęłam otrzymywać propozycję pracy, a także wejścia w spółkę przy działalności gospodarczej. Zdecydowałam się na tę druga opcję i nie żałuję. Zarabiam teraz na tyle dobre pieniądze, że jestem pewna iż na etacie nigdzie tyle bym nie zarobiła. Znowu udało mi się zaoszczędzić, przez co jestem dużo spokojniejsza (jako przezorna osoba wolę mieć zawsze coś odłożone na czarną godzinę).