Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki podkład polecacie

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, Doradźcie mi, bo właśnie kończy mi się podkład, muszę kupić coś do jasnej cery, dobrze kryjące niedoskonałości, moje pytanie: Jaki podkład byście poleciły ?

Gość gość
bourjois Podkład 123 Perfect

Gość gość
ja używam lumene do cery mieszanej rewelacja

Gość gość
Maybeline Affinitone

Gość gość
vichy dermablend, mocno kryje i dlugo sie utrzymuje, ja uzywam najjasniejszego nr 15

Gość gość
tylko i wyłącznie revlon colorstay. najlepszy podkład kryjący z najlepszymi opiniami. lepszego nie miałam. teraz kupiłam rimmel http://www.google.pl/imgres?imgurl=&imgrefurl=http%3A%2F%2Fpl.rimmellondon.com%2Fprodukty%2Fpodklady&h=0&w=0&tbnid=km2sQANNHu4ijM&zoom=1&tbnh=225&tbnw=225&docid=3ciYPczrDJ-EgM&tbm=isch&ei=0BRNU9qDDYfbOonRgKgP&ved=0CAgQsCUoAg zate pieniądze może być.

Gość gość
Armani Maestro. Najlepszy jaki mialam w zyciu. Warty swojej ceny. Skóra wyglada jakby nic na niej nie bylo, tylko z natury jest taka.

Gość gość
Oj taaakkk VICHY DERMABLEND!!! Ja tez go uzywam (nr25)...ale radze nejpierw udac sie do apteki po probki bo wiele osob narzeka na to ze niby "ciężkie" jest i ma klopotliwa do rozsmarowania konsystencje. Ja polecam go jak najbardziej!!!

Gość gość
hean, matujący w szklanym opakowaniu, dziesięć lat szukałam takiego hitu, najlepiej zamówić przez neta, bo ciężko o najjaśniejsze kolory w stacjonarnych, w połączeniu z pudrem matującym ich firmy bajka, zero maski, cera się nie psuje, trzyma cały dzień