Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagły dystans emocjonalny u faceta? Jak się zachować?

Polecane posty

Gość gość

Po wielu kłótniach i nieprzyjemnych sytuacjach zawsze godziliśmy się dość szybko. Dla mnie nienaturalną sytuacją było "nurzanie się" w atmosferze kłótni, bycie obrażonym przez kilka dni itp. Uważam, że kłótnie powinno zakończyć się rozmową na ten temat i nie przeciągać tego przez dłuższy czas, bo to truje. Jednak po ostatnim konflikcie mój chłopak wymyślił chłód emocjonalny i odbudowanie jedynie rozmową...Z tym, że nie rozmawia mi się z nim miło. Dla mnie nienaturalną rzeczą jest to, żeby mnie nie przytulił lub nie zwrócił się do mnie w miły sposób, nie nazwał miło...W końcu jest moim chłopakiem, a nie kolegą. On twierdzi, że chce to zbudować od nowa na czym innym niż tylko miłych gestach i słowach. Uważam, że te dwie rzeczy można połączyć ze sobą. I gdzieś tam z tyłu głowy mam myśl, że raczej nie dam rady tak długo, że to tylko oddala, a uczucia powoli umierają. Jak powinnam się zachować?

Gość gość
po co znowu zakladasz ten sam watek?

Gość gość
nie zakładałam takiego samego wątku..

Gość gość
jeszcze bezczelnie klamie.

Gość gość
No to niezły zbieg okoliczności bo to nie jest moj temat...Chociaz rzeczywiscie bardzo bardzo podobny

Gość gość
kity to mozesz wciskac temu niby chlopakowi.

Gość gość
gadaj co chcesz :)