Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje Kochane Doradźcie Pośladki

Polecane posty

Gość gość

Jak często powinno robić się ćwiczenia na pośladki? Codziennie? Co dwa dni?...? Ile powtórzeń? Zależy mi na podniesieniu, zaokrągleniu, uwydatnieniu. Robię: - wypady nogi do tyłu w klęku podpartym, - odwodzenie nogi do góry leżąc na boku, - leżenie na plecach, podnoszenie i spinanie pośladków. Chciałam robić też przysiady, ale wydaje mi się, że one rozbudowują TYLKO moje uda.

Gość gość
doradzi ktoś?:)

Gość gość
przysiady nie rozbudują ud, nie masz tyle testosteronu, musiałabyś je robić ze sporymi ciężarami, a i dla podniesienia pupy obciążenie by się przydało. Do tego dodać wykroki i wypady do tyłu, na yutubie też znajdziesz filmik Mel B na pośladki bardzo fajny

Gość gość
ja robiąc przysiady mam wrażenie że one nic nie dawają na pośladki, bo nie czuję tego bólu, napięcia które czuję robiąc inne ćwiczenia

Gość gość
Jesli nie czujesz posladkow przy przysiadach to mozesz je zle robic. Popatrz nA necie..NAJWAZNIEJSZA jest technika tego ceiczenia. Nastepnie przysiady z obciazeniem i sumo. W glebokim siadzie. NAJLEPSZE CWICZENIA NA POSLADKI dorzuc jeszcze Mel B i bedziesz zachwycona :-)