Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CMNPS

Wizyta u seksuologa ws libido

Polecane posty

Gość CMNPS

Mam problem z libido i od dłuższego czasu zastanawiam sie czy aby sie nie udac w tej sprawie do seksuologa. Przez ta niechęć do seksu mój związek kuleje. Mam jednak pytanie do was. Czy była któraś z was kiedykolwiek u takiego specjalisty w takiej sprawie? Jeśli tak to czy pomógł?

Gość gość
rowniez mam ten problem.....podnosze!

Gość CMNPS
Ja sie chyba jutro wybiorę. Tzn ide do gin ale on jest również seksuologiem, wiec przy okazji załatwie ta sprawe. Jeśli tylko sie zbiore na odwage. Jak którąs to interesuje to moge jutro zdać relacje.

Gość gość
ja nie raz pytalam ginekologa ale zawsze odpowiedz byla jedna "to siedzi w psychice" i tak mi pomogl:(

Gość CMNPS
Juz kiedys pytałam go o to ale wtedy karmiłam dziecko i powiedział mi że trzeba poszukac przyczyny, ale na razie nic nie może zrobic, poki karmię. Więc mam nadzieję ze teraz podejdzie do sprawy jak należy. Wydaję się byc w porządku lekarzem. A i tak mam stracha.

Gość gość
wydaje mi sie ze lekarze bardzo czesto bagatelizuja ten problem

Gość CMNPS
zgadzam sie z tym ze bagatelizują. kiedys dawno bylam z tym problemem prywatnie. lekarz rownierz byl gin-seks. ja mu mówie z czym przychodze, a ten przypadkem znalazł inny problem ginekolgiczny we mnie (dosyc powazny, ale to swoja droga) i olał to z czym przyszłam i wolał sie skupic na tym drugim. moze miał swiadomosc ze jednak nie wiele zdziała. sama nie wiem. moj aktualny gin wydaje sie byc spoko. zobacze jak tym razem podejdzie do sprawy. jak zacznie mnie zbywac, to wiecej juz nie bede wchodzic na ten temat. tyle ze wtedy moj problem z libido nigdy sie nie skonczy:-(

Gość gość
polecam poprawicom zamiast [] wstaw .