Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest musiec wstawac codziennie o 5 albo 6??

Polecane posty

Gość gość
trza chodzić spać o godz 21 bo inaczej jest się zombi:o ale jak sie już ktoś przestawi to funkcjonuje sie normalnie

bez przesady kładę sie spac najwcześniej o 22.00 ale nieczęsto mi sie to udaje wstaję o 5,30 funkcjonuję normalnie

Gość gość
Ewa333333 kazdy tu wie ze jesteś nienormalna

Gość gość
to jakis koszmar wstawac o takich porach

Gość gość
Normalnie. Ja codziennie wstaje o 5.30. Dodam, ze NIE MUSZE :)

Gość gość
Skoro nie musisz, to co robisz o takiej porze? Ja od 10 lat wstaje o 8 i wizja wstawania nawet o 7 jest dla mnie ciezka. A przeciez jako dzieciak mialam do szkoly na 7.30 i wstawalam czesto o 6.

Gość gość
Co robie? Roznie. Czasem biegam, czasem pracuje, czasem siedze w necie. Mam nienormowane godziny pracy wiec moge pracowac kiedy chce, rozliczam sie co 3 dni. Jest jakis nakaz zeby spac o 8-ej jesli nie chodzi sie do pracy na rano? :D

Gość gość
Dodam, ze latem bede wstawac o 4:30

Gość gość
Nie ufam ludziom wstajacych o takich porach:D

Gość gość
proponuje wsawac o 3:30, spanie do 4:30 to lenistwo

Gość gość
ja wstaje o 4.20 :-) moglabym pozniej, ale nie lubie robic wszystkiego w pospiechu.. w pracy na 6ta ;)

Gość gość
mój mąż wstaje parę minut po 4 już tak od 5lat,nie ma z tym problemu chyba dlatego,że lubi swoją pracę,kładzie się różnie najczęściej 20-21,ale bywa,że i o 18 odpadnie. Zdarzało się i tak,że rano wstał w tak kiepskiej formie,że bał się siadać za kółko,bo mówił,że zaśnie,więc jechałam z nim,wtedy spał jeszcze 1,5h w aucie.

Gość gość
czyli cos za cos. Ja sobie nie wyobrazam isc spac o 20.

Gość gość
Ide spac miedzy 23 a 24 .wstaje o 6 zyje normalnie

Gość gość
Z czasem do wszystkiego można się przyzwyczaić. Mój mąż od 9 lat wstaje 3:30 lub 2:30 i funkcjonuje normalnie, rzadko kiedy idzie spać wcześniej niż 22. Ja też wstaje 4:10 i żyje, choć popołudniu miewam kryzys, a mąż nigdy.

Gość gość
a mój wstawał o 5 i się wywyższał,że co to nie on ma super robotę super szefa i uwielbia siedzieć w robocie a ja księżniczka zaczynam od 8 i śmiem powiedzieć,że spać mi się chce. Ja pracuję 16 lat w jednym miejscu a jemu znów przed świętami dali wypowiedzenie. Cwaniaczek. Nie mam już sił z nim siedzieć. Mam go po dziurki w nosie. 4 lata i 7 firm.Masakra. Sorry,że nie na temat,ale już mi ręce opadają. Ile lat wszystko będzie na mojej głowie.

Gość gość
to masakra wstawalam o 4,45 bo musialam jeszcze doleciec do dworca na pociag wsiadalam tam gdzie byl konduktor i drzemka jakos tak chyba z5 lat tej katorgi a potem autem dopracy to 6, 6.30 pobudka :) jak ktos jest skowronkiem to wstaje i nie marudzi gorzej jak sowa ma taka prace, koszmar :) wiem co mowie bo mam brata sowe :) zawsze do szkoly zasypial zmienial prace nie weim ile razy i to nie dlatego, ze len i nie potrafi sie dostosowac. po prostu nie funkjonuje rano i tyle teraz ma szefa podobnego do siebie :D bywa, ze na 10 sobie jezdza do parcy :classic_cool:

chodzę spać między 23 a 24 pierwsza pobudka koło 1, druga koło 3, trzecia koło 5 :) każda na 15-20 minut wstaję o 6:15 budzik mi dzwoni o 6:30 żyję i mam się bardzo dobrze :D

Gość gość
Ja pracuję na zmiany - dwa tygodnie na 12, jeden tydzień na 8 i jeden na 7. I ten na 7 jest naaaajgorszy. Wtedy popołudniowa drzemka jest obowiązkiem! Nie potrafię położyć się spać wcześniej, niż o północy, choć najczęściej kładę się koło 1-2, bez względu na to, na którą zmianę wstaję. Dużo rzeczy do pracy muszę przygotowywać w domu i dopiero koło 21 jestem w stanie za coś się zabrać, wcześniej nie potrafię się skupić. Mam tak od zawsze, już w podstawówce uczyłam się "po nocach".

Gość hybryzia 35
Hejka:):) A może by tak kupić coś na poprawę nastawienia z http://naszpieknydom.pl/ Może jakiś Króliczek wielkanocny:))?? Pozdrawiam

Gość gość
króliczka,ja to swojemu kupiłabym baranka,żywego,żeby miał kto jemu w czółko przyrżnąć.