Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesoła Mama

Światło w pokoju niemowlaka

Polecane posty

Gość gość
Ja w pokoju mojego dziecka mam oprawy LED stojące http://klusdesign.pl/produkty/oprawy-led, dzięki temu mogę je bez problemu przenosić w zależności od tego w którym miejscu potrzebuje więcej światła i oczywiście mam ogólne oświetlenie.

Gość gość
U nas jest oświetlenie ledowe activejet o neutralnej barwie, która jest przyjazna dla oczu.

Gość gość
Ja bym się zgłosiła na www.mlamp.pl z opisem pokoju lub zdjęciami i poprosiła o pomoc w doborze. Do tego dostaniesz pewnie dobry rabat, więc czego chcieć więcej :)

Gość Gosiak Pisze
Spróbuj przejrzeć tę stronę https://swiatloistyl.pl/pl/c/Lampy-dzieciece/145 - wybierz jakąś ładną propozycję z jedną żarówką i poproś żeby dobrali Ci słabe źródło. Ja mam taką lampkę, która rzuca taką poświatę w nocy, ale nie jest jasno. No i jest kolorowa i pogodna, więc jest też fajnym elementem wystroju :)

Gość gość
Najlepsza to by była lampka klipsowa do zawieszania nad łóżeczkiem, taka o neutralnej barwie oświetlania jaką oferuje activeje t

Gość gość
Dobre światło dają lampy solne. Dodatkowo lampy te pozytywnie wpływają na powietrze, które znajduje się w pomieszczeniu. Takie lampy możecie znaleźć na stronie www.latkowski.pl Polecam wam przyjrzeć się ich ofercie.

Gość gość
Mój maluch ma u siebie w pokoiku lampkę tęczową activejet i bardzo mu się podoba to z tego co zauważyłam- polecam

Gość gość
Światło w takim pokoju powinno mieć naturalną barwę, tak jak activejety maja, jest ono zdrowe dla oczu to warto w takie zainwestować

Gość gość
Śliczne lampki kupiłam mojemu synkowi od fiorntino i jest nim zachwycony.Ja także bo szczęśliwe dziecko to szczęśliwa mama :)