Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rojka22

Zostało mi tragicznie mało kasy a NIE PRACUJĘ

Polecane posty

Gość rojka22

Szukam cały czas, bardzo mało dobrych ofert, jeśli nikt nie oddzwoni do mnie do jutra to szukam w Centrum Handlowym pracy, nie ma wyjścia. Zostało mi na dwa czynsze po 900 zł i 300 zł na jedzenie. Do odebrania mam jeszcze 1000zł(pożyczyłam komuś) i zwrot z PITu (200zł). Dawno nie byłam w takiej ciężkiej sytuacji:( O dobrej pracy mogę pomarzyć chyba.... Będę brała jak leci....

Gość gość
Mam taka sama sytuacje, pracy duzo, ale same kiepskie oferty ok. 1200 na reke

Gość rojka22
u mnie też sporo ofert ale za takie pieniądze, że nie wyżyję Musze mieć 900 na czynsz, 200 na opłaty, 400 na jedzenie, i dodatkowo na paliwo w zależności od odległości i ilości dni pracy Najlepiej jak blisko to 2000 a jak dalej 2500

Gość nie dla__ACTA
dupa nie masz ochoty pozarabiac?

Gość eemi grantt
Ja mam milion trzysta tysiecy zlotych na koncie. Wyjechalo sie z Polski to sie ma :)

Gość gość
Idź zagłosuj na PO - dotarło jakim jesteś lemingiem tępa pało ???

Gość gość
Zazdroszczę ci. Ja mam dużo pracy a czasu nie mam. Ludzie do mnie dzwonią i się pytają czy może bym nie chciał dla nich pracować a ja muszę odmawiać. Wiesz dlaczego tak jest? Bo się za młodu uczyłem kiedy ty za panienkami uganiałeś i piłeś piwo w parku.

Gość rojka22
Nigdy nie głosowałam na PO, wolę już PIS, bardziej ludzcy są. Chociaż cwaniakom żyło się gorzej za czasów pisu...teraz to nie idzie patrzec na to co się dzieje;((

Gość gość
hahaha PiSiory ludzcy hahhahahahahaha a to Spiepszaj dziadu itd.. hieny cmentarne z******e

Gość rojka22
Jestem kobietą to po pierwsze, po drugie uczę się ciągle, jestem młoda, a na studia mnie nie stać i nie mam czasu, bo najczęściej pracowałam też w soboty, Nie obrażaj zarabiających 1200 tylko tych co tyle płacą na marginesie

Gość gość
Nie wymadrzaj sie Scott Poniatowsky. Moja praca warta jest duzo wiecej. Pracujac na zleceniach i robiac to samo czego szukam na etat zarabiam 2000 w czasie krotszym niz wymiar calego etatu. Problemem jest chore skapstwo malych przedsiebiorcow. Obecnie szukam normalnej pracy. Tez za minimym 2000-2500 na reke.

Gość gość
Możesz sobie spróbować na razie dorobić np. sprzedając na all jakieś swoje ubrania, które są fajne ale nie nosisz, bo coś tam, ja ostatnio tak robię :) Pare groszy wpadło, niby nic a jednak coś, troche rachunkow popłaciłam :)

Gość rojka22
Zawsze byłam za PSL - bo rolnicy , jednak oni wyborów na pewno nie wygrają.. wolę z dwojga złego pis, nie wyzywaj mnie, świadczy to o Tobie, nie o mnie, a ja mam wolną wolę

"Nie wymadrzaj sie Scott Poniatowsky. Moja praca warta jest duzo wiecej. Pracujac na zleceniach i robiac to samo czego szukam na etat zarabiam 2000 w czasie krotszym niz wymiar calego etatu." Jak myślisz, dlaczego? :D "Problemem jest chore skapstwo malych przedsiebiorcow. Obecnie szukam normalnej pracy. Tez za minimym 2000-2500 na reke. " To sobie szukaj. Krzyż na drogę. :D "Zawsze byłam za PSL - bo rolnicy" O matko, chłopka wiejska granatem od pługa oderwana. :o

Gość gość
Tylko Nowa Prawica moze coś zmienić pis, po i sld juz byli przy władzy i G/Ó/W/N/O zrobili po co drugi raz wybierać partaczy? Widze że was znowu oszukają tępe polaczki, po h/u/j sie pytam drugi raz te same GNIDY? Czas na nowych, a reszte z sejmu w/y/j//e/b/ac czyli na nich NIE głosować, głosujmy na nowe partie Ja oddaje swój głos na Nową Prawice

Gość gość
Nie mysle, tylko wiem. Bo mali przedsiebiorcy wola zainwestowac w szpanerskie bryki niz w rozwoj firmy, poza tym nie maja pojecia o motywowaniu pracownikow. Owszem, szukam dalej. Nie przyjme nic ponizej 2000 i bez umowy o prace, ponizej 2500 w przypadku zlecenia (z mozliwoscia pracy w domu i kwoty na reke). I nie zamierzam wiecej pracowac w malych firmach bez szans rozwoju.

Gość gość
Akurat PiS było bardzo krótko przy korycie bo po prostu nie przetrwał zmasowanego ataku przerażonych wizją pierdla postkomuchów. :classic_cool:

Nikt cię nie zmusza do pracy w małych firmach. Możesz też zawsze założyć własną firmę, na początku małą i zamiast inwestować w siebie, to inwestować w "rozwój firmy" i "motywowanie pracowników". Jak nie będziesz mieć co do gara włożyć, spokorniejesz. :classic_cool:

Gość gość
Oczywiscie mowa o pensji na okresie probnym. W dodatku w malych firmach sa wymagania z kosmosu, a pozniej marnuja sie moje umiejetnosci, bo tak naprawde pracodawca wszystkiego byc chcial, a nie wszystko mozna sie wykorzystac, brak zasobow sprzetowych etc. Mam dosc malych pracodawcow.

Gość gość
znalezc prace w galerii wcale nie jest tak latwo. Do kazdego sklepu dziennie przychodzi kilkadziesiat cv:D

Gość gość
Owszem, Scott, predzej zaloze firme niz zaczne pracowac za 1200. I nie, nie spokornieje. Bo zawsze bede miala co do gara wlozyc.

Gość rojka22
OK, jestem za NOWĄ ŚWIEŻĄ WŁADZĄ Tylko znając realia to nie głosując wcale lub głosując na kogoś spoza kręgu, wygra PO, a tego nie chcę bo to największe zło dla mnie PSL sobie cenię, bo bronią rolników jak umieją, chociaż oni PO nie interesuje dobra polityka rolka PIS jest w ogóle ogarnięte chęcią zemsty za zamach:D Zostaje mi PSL Lub PIS mimo wszystko