Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy :'(

Polecane posty

Gość gość

Co jest najlepsze na dola? Nie radze juz sobie :'( nie potrafię sie uśmiechać, ciągle tylko płacze. A tych zmartwień jest coraz więcej ( nie będę tu ich wymieniać ale to boli serio ) . Czasami mam ochotę sie zabić

Gość gość
to sie zabij

Gość gość
co Ci jest?

Gość Natalia29
Co się stało? nie może być tak źle przecież....

Gość Natalia29
Do drugiej wypowiedzi. Każdy ma gorsze chwile - i dobrze, że stara się znaleźć pocieszenie i możliwość wygadania anonimowo. Więc lepiej nic nie pisz niż ordynarnie wypowiadasz się w temacie.

Gość gość
Będzie lepiej nie przejmuj się. Z czasem inaczej spojrzysz na to co czujesz.

Gość gość
Przyjaciele odchodzą, nasmiewaja sie ze mnie wszyscy a jestem wrażliwa i sie tym przejmuje. Poza tym smuci mnie to ze moja blizniaczka jest taka super i ładna a ja? Kompletne przeciwieństwo jej. Pewni chłopcy sie ze mnie nasmiewaja i kiedy moja siostra sie o tym dowiaduje bo ich lubi mówi mi a ja mam ochotę wtedy coś sobie zrobic bo to smutne w tym wieku zamiast cieszyć sie życiem być obiektem drwin, bez przyjaciół i siostra która ciągle mi docina, rządzi mną itp

Gość Natalia29
Napisz co Ci na sercu leży - może Ci ulży - nie przejmuj się gościem - jak nie chce niech nie czyta i spada na bambus banany prostować. Wal będzie Ci lżej :)

Gość gość
Zacznij obserwowac to w sobie i nie oceniaj a przede wszystkim nie utozsamiaj sie z depresja. Wybierz sie do specjalisty - terapia dobrze ci zrobi. Przejdzie ci w koncu.

Gość Natalia29
Powiedz ile masz lat?

Gość gość
Wygląd nie jest najważniejszy nie przejmuj się

Gość Natalia29
Przestań z wiekiem wygląd zmienia się jak w kalejdoskopie. Przykładem może dwóch braci królewskich :) Kiedyś jeden playboy a drugi szkaradny a teraz odwrotnie :D

Gość gość
Do jakiego specjalisty? Ja chce sie cieszyć życiem jak kazda nastolatka? To trochę moja wina.. Bo jeden chłopak pobil drugiego o mnie kiedyś , oboje o mnie zabiegali. A teraz oboje sie nasmiewaja, nienawidzą i dlatego nienawidzę chłopaków. Kiedyś bylo okej a teraz koleżanki znalazły sobie inne a ja w kacie sama zawsze nie wiem gdzie sie podziać

Gość gość
Ale inne są takie ladne, lubiane.. Dlaczego ja nie mogę taka być?

Gość Natalia29
Słuchaj to normalne, że urażona duma potrafi facetów doprowadzić do stanu, w którym będą starali Ci utrudnić życie. Miałam kiedyś podobnie jak miałam 16lat i odrzuciłam zaloty chłopaka a ten później na osiedlu dość intensywnie utrudniał mi życie. Też nie było mi łatwo ale minęło kiedy zobaczył, że nic sobie z tego nie robię a ludzie z czasem też zrozumieją.

Gość Natalia29
Jeśli będziesz reagowała na te zaczepki i stracisz własną pewność siebie to zrobią z ciebie kozła ofiarnego. Od zawsze tak było... jeśli będą widzieli że reagujesz to będą to robić alej dla fanu. Serio proponuje Ci weź książkę poczytaj coś - znajdź sobie jakieś alternatywne zainteresowanie i pokaż, że wcale ich nie potrzebujesz - znasz swoją wartość a zobaczysz, że i ludzie szczerzy pojawią się obok Ciebie. A fałszywymi nie ma co sobie d**y zawracać :) Polecam Ci książkę http://lubimyczytac.pl/ksiazka/34349/dlaczego-mezczyzni-kochaja-zolzy

Gość Natalia29
To książka wcale nie o tym aby być zołzą :) Poczytaj opis :)

Gość gość
dziękuję, ale wątpię, żeby książka coś dala.. Może powiem rodzicom? Może pozwolą mi np. Zmienić coś w wyglądzie, żeby mnie w małym stopniu uszczęśliwić? Chciałabym być chociaż troszkę szczęśliwsza i pewniejsza siebie, bo z tym tez sie mecze.. Nie jestem lubiana