Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggyyypaggyyyy

nie moge znalezc pracy

Polecane posty

Gość maggyyypaggyyyy

Dobija mnie fakt,że nie mam pracy! Zresztą nie tylko mnie... Mam 20 lat Jestem rok po ukończeniu liceum chodze w weekendy do szkoły policealnej. I codziennie tylko wchodze na jakieś durne portale z ogłoszeniami i wysyłam te cv wszędzie i co? Nic.. sporo moich koleżanek załatwiło sb pracę miedzy innymi w stolicy ,wyjechały... mnie natomiast nie stać na taki "luksus" Rodzice pracują dorywczo więc nie chce od nich kasy brać na pierwszy miesiąc,bo wiem że cięzko byłoby im bez tego tysiąca... Jestem młoda ale co z tego jak nie mogę z tego skorzystać? Na dodatek mam problem z chłopakami... Jestem dziewczyną atrakcyjną zmierzam ku temu,że spotykalam się w wieloma chłopakami ale zawsze coś było nie tak albo z mojej albo z jego strony...Kurczę.. ja chcę korzystać z zycia,tylko kiedy w koncu dana bd mi taka możliwość?!

To może lepiej pójdź na studia. Z wyższym wykształceniem zawsze masz większe szanse. No bo co daje sam ogólniak? I naprawdę nie rozumiem co chłopaki mają do pracy? Szukasz sobie bogatego faceta żeby nie musieć pracować? Uwierz mi, bycie z kimś tylko ze względu na kasę prędzej czy później skończy się fatalnie.

Gość gość
jeśli szukacie pracy warto sprawdzić również serwis www.PlanPraca.pl często pojawiają się tam fajne aktualne oferty pracy :)