Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lollaa

Owulacja. ;)

Polecane posty

Gość Lollaa

Czesc laski. ;P Robie sobie te testy owulacyjne i wczoraj bym moj 10 dzien cyklu i zrobilam test byla jasna bardzo blada druga kreska . dzis zrobilam test i juz tej kreski nie bylo .. wiec co to moze byc ? czy moja owulacja zaniknela ? I Mowie ze wczesniej nie moglam jej miec bo bylam w 6 dniu cyklu u gin i nic tam nie widzial. wiec ? ktos mial podobnie? czy moze taka owulacja samoistnie zaniknac w jeden dzien? . i takze mam troche podwyzszona prolaktyne. Czy to moze byc przez to.? Podzielcie sie swoim doswiadczeniem albo informacjami.

Gość gość
jaka owulacja skoro aby test owulacyjny był pozytywny to muszą być dwie kreski tak samo intensywne. Druga kreska blada nie oznacza owulacji.

Gość gość
Te testy beda pokazywać dwie kreski nawet jak nie ma populacji. To szkoda na to kasy.

Gość lollaa
Mysle tez tak ;) gdyż mam teraz wlasnie bole jajnika dziś i ten sluz taki jakiś gesty.. to może to dziś. i po chwili te testy wyszly.. troszkę mocniejsza niż wczoraj wiec dziś już zaczynam dzialac nie chce przegapić.. bo mam te bole wiec pewnie to dziś. ;) . trzymajcie kciucki. mam nadzieje ze się dziś uda !!!<3. tak bardzo chce ;). a jeszcze jedno ile zyja plemniki w ciele kobiety?

Gość gość
Zawsze możesz kupić sobie mikroskop owulacyjny np Afrodytę :) Interpretacja wydaje mi się w nim prostsza i dokładniejsza