Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hahaha ktoś groził Tuskowi i jego córce

Polecane posty

Gość gość

mordercy smoleńskiemu:D http:/ /www.wprost.pl/ar/444352/Twoje-bekarty-zdechna-a-ty-zostaniesz-rozszarpana-na-strzepy-Tusk-Groza-mi-i-mojej-corce/

Gość gość
"Twoje bękarty zdechną, a ty zostaniesz rozszarpana na strzępy"

Gość gość
nie widze w tym nic smiesznego

Gość gość
brawo dla tego kto wysłał smsy:D

Gość gość
Autorze, a ciebie by śmieszyło jak to do ciebie by ktoś tak pisał?

Gość gość
bardzo dobrze że dostał takie pogróżki, morderca który zabił prezydenta:) powinny zrobić na nim zamach, ale widze że już POwskie pały sie bulwersują

Gość the joker
Prawda jest taka, że Tusk sam ukartował to wszystko, bo w dzisiejszych czasach to nie problem dojść do tego kto to wysyłał, zwłaszcza komuś kto jest w Polskim rządzie, stoi na jego czele, wyzyskuje, żre hajs i nie ma nic innego do roboty. Chce wzbudzić litość i współczucie.

Gość gość
Prawda jest taka, że Tusk sam ukartował to wszystko, bo w dzisiejszych czasach to nie problem dojść do tego kto to wysyłał, zwłaszcza komuś kto jest w Polskim rządzie, stoi na jego czele, wyzyskuje, żre hajs i nie ma nic innego do roboty. Chce wzbudzić litość i współczucie. ***** w tym specjalista jest Jaruś :D a Ty autorze nie smiej sie bo to samo może spotkac Twoja rodzine, świrów wiele po swiecie chodzi, tylko że Twoja rodzina ochrony nie dostanie....

Gość gość
ale sie ciesze:D

Gość gość
jak ja bym chciał by zabili ryżego i całą jego rodzinke by sie pomiot nie rozmnażał:(

Gość the joker
"w tym specjalista jest Jaruś a Ty autorze nie smiej sie bo to samo może spotkac Twoja rodzine, świrów wiele po swiecie chodzi, tylko że Twoja rodzina ochrony nie dostanie...." Z tym, że ja sam jestem świrem, który potrafiłby narobić niezłych szkód osobom, które chciałyby zrobić coś mojej rodzinie. Nie jest pewne, że by mi się udało, ale gdyby tak to osoba za to odpowiedzialna gorzko by pożałowała, że trafiła na mnie.

Gość gość
wy jestescie p******* z tym fiołem na punkcie Tuska, pada deszcz wina Tuska, przejdzie tornado wina Tuska.... osobiście Tusk mi wisi ale za to bardzo lubie bloga Kasi Tusk i współczuje jej i jej rodzinie ze jakis świr ich dręczy

Gość gość
"w tym specjalista jest Jaruś a Ty autorze nie smiej sie bo to samo może spotkac Twoja rodzine, świrów wiele po swiecie chodzi, tylko że Twoja rodzina ochrony nie dostanie...." Z tym, że ja sam jestem świrem, który potrafiłby narobić niezłych szkód osobom, które chciałyby zrobić coś mojej rodzinie. Nie jest pewne, że by mi się udało, ale gdyby tak to osoba za to odpowiedzialna gorzko by pożałowała, że trafiła na mnie. ****** ta jasne, psychopaci maja to do siebie ze sa sprytni i tak działaja ze bys nie zdążył sie obejżeć a miałbys nóż w plecach , wiec nie bredź bo rozumowanie masz na poziomie szkoły podstawowej

Gość gość
a mnie dziwi skąd szary polaczek może wziąć numer do Donalda

Gość mateoosh2001
zabieg PRowy

Gość gość
Skad ma numery tel niby, sciema

Gość gość
Jak to było w tym smsie, wybić do 5 pokolenia to tuskie ś****wo? :D

Gość gość
No jak to skąd? Prawica je podaje obywatelom, obywatele piszą smsy. Skąd niby ten psychol miał numer Rihanny? Taką samą drogą, wieśniaki.

Gość the joker
No to od początku mówiłem i pomyśleć, że są jeszcze ludzie, którzy na takiego matacza głosują i go tu bronią.

Gość gość
Ale wy jesteście tępi skąd by ludzie mieli jejprywatny numer??? Mózgu trochę jej znajomi przysłali jej grozby o konDONEK próbuje podnieść sobie słupki:D Kto się na to nabierze jest idiotą dawno-watym :D

Gość gość
To jest żałosne,żenujące i beznadziejne- ci co chcą uczyć wartości, dobrych manier, kultury osobistej, dumy narodowej są całkowicie niekompetentni i niewiarygodni, a tym co głoszą można sobie tyłek podetrzeć!Co ma wspólnego córka Premiera? PiSowcy robią w Polsce to co Rosja na Ukrainie - próbują zdelegalizować legalnie wybrane władze, osłabić demokrację, zrujnować dorobek kilku pokoleń -to jest postawa Judasza kiedy rozwala się własny kraj i luje na własną państwowość. Sorry ale nich nie liczą na szacunek jeśli sami nie szanują innych-ich metoda to typowe działania Gebelsa i Mołotowa - ośmieszanie i kompromitowanie władz państwowych, lekceważenie prawa, brak szacunku dla kogokolwiek! Najśmieszniejsze jest to ,że partia, która głosi wartości rzekomo chrześcijańskie jest całkowicie niewiarygodna i po prostu śmieszna, a kolesia powinni znaleźć i przykładnie ukarać bo to są groźby karalne, a rząd nie może być zakładnikiem kilku świrów, separatystów czy nawiedzonych dziadków ,którym mózg wyprała Radio Ma Ryja!!!!

Gość gość
Teraz powinna być konferencja PIS-u i niech pokaże SMS-y jak go ludzie nienawidzą, i wyzywają od różnych tam się zebrało z 1000 albo więcej wyzwisk ale PIS tego nie zrobi bo to jest PO-wska prowokacja nie każdy jest tak naiwny jak Tusk który myśli że tymi bredniami od znajomych Kaśki podniesie sobie słupki!!!

Gość gość
Znajomi Tuskowej napisali brednie, a konDON przecytał jako sms-y od hejterów:D Ale jestście naiwini przedszkolaki by się na to nawet nie nabrali:D

Gość gość
To ciekawe że ścigają hejterów kasi tusk, a za obrażenie Kaczyńskiego kaczkę po smoleńsku już nie ścigają zmarły się nie obroni!! Równi i równiejsi???

Gość Jakie to żenujące
Nie znoszę ludzi którzy ubliżają innym.Nie muszę kogoś lubić, jednak nie znaczy żeby rzucać inwektywami i ubliżać Rodzinie P.Premiera. Koleś odważny bo pisze anonimowo! Takich powinni karać, bo to co się teraz wyprawia w necie, woła o pomstę do nieba.

Gość gość
I tak 20% ludzi którzy głosują w wyborach twierdzi że Tusk z Komorowskim zlecili Smoleńsk, więc nigdy Tusk tych 20% nie przejmie

Gość gość
Prywatny nr telefonu córki Tuska zna tyle ludzi???? Hahahahaha!!! Kampania wyborcza zaczyna się kręcić. Strach pomyśleć, co jeszcze wymyśli premierowi jego sztab. Przykre, że ciemny lud to kupuje.

Gość gość
niech zdechną, popieram!

Gość gość
Biedny Tusk .To taki miły prawdomowny człowiek