Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To będzie ostatnie spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Moje i jego stosunki były dość dziwne. Ja dużo do niego pisałam ale się opamiętałam po roku milczenia od tak napisałam a on zaproponował spotkanie. I minoł miesiąc mało pisaliśmy...bo on nie lubi pisać woli się spotkać. I jest pytanie czy napisać mu że chce się z nim spotkać. Pogadać i wogóle. Ale nie będę mu pisać że to nasze ostatnie spotkanie. To jak pisać mu że chce się z nim spotkać

Gość gość
wiesz co? lepiej w ogóle nic już nie pisz:o

Gość magda88832144
napisz mu żebyście się spotkali no i z tego co mówisz to chętnie się spotka.. A na spotkaniu po prostu mu to powiedz że to ostatnie wasze spotkanie..

Gość gość
kolejna madra:D to prawda, mowic mozesz, pisac nie probuj:D

Gość gość
Autorka- ten chłopak zawsze dla mnie dużo znaczył i znaczy wiem że on nie chce się angażować bo by coś robił w tym kierunku. Właśnie kończę liceum w miejscowości gdzie on mieszka i chce poraz ostatnie z nim spędzić czas... Ale boję się, że on odmówi

Gość magda88832144
a to ja nie wiem o co Ci chodzi. Ty chcesz się z nim spotykać czy nie? Czemu to ma być to ostatnie spotkanie?

Gość gość
Autorka- chce i to bardzo. Ostatnie bo już pewnie nie będzie jak i gdzie się spotkać.

Gość magda88832144
to tak daleko mieszkacie od siebie?? Jak tak bardzo chcesz, jak zależy Ci na nim to nie rezygnuj z tego.. Przecież w najgorszym wypadku możecie tam się spotykać 1na tydzień, 1na dwa tygodnie. Uwierz da się tak, wiem po sobie. Głową do góry ;-)

Gość gość
Autorka- ale gdyby mu zależało to by coś działa...skoro nie lubi pisać to by dzwonił miał by zapisany mój numer...wiem że nie ma bo jak pisałam do niego kiedyś to pytał kim jestem

Gość gość
ta sama magda :-) to jak się spotykacie to tak tylko gadaćie? Czy jak na tych spotkaniach? To jak nie ma nawet zapisanego twojego nr to nic do niego nie pisz, ani nawet się nie spotykaj bo po co, jak jemu i tak na tym nie zależy.. Kiedy ostatnio się widzieliście? Może już zapomniał? Po co w ogóle się spotykał jak nie ma twojego nr? I weź tu faceta zrozum

Gość gość
Autorka- na spotkaniach tyko gadamy w sumie nic więcej. Nie wiem też po co napisał że chciał się spotkać miesiąc ten i właśnie ostatni raz się w tedy widzieliśmy

Gość gość
magda. Ty może spotkaj się z nim i pogadaj o tym co jest między wami czy w ogóle coś jest, jak powie że nic nie chce to wtedy mu powiedz że ostatni raz się widzicie.

Gość gość
No w sumie czemu nie