Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku ból gardła!

Polecane posty

Gość gość

I towarzysząca mu gorączka. Boli bardziej niż zwykle-boli strasznie aż szczyka w uszach boleśnie:( Piję szałwię płuczę septosanem wszystko w wysokim stężeniu z podwójnych torebek-ale nie czuję poprawy:( Piję majeranek który również odkaża piję wit c 1000 i inne specyfiki ale gardło boli nadal:( Zna ktoś sposób niezawodny by pozbyć się bólu?

Gość gość
jest lekarstwo w aerozolu do gardla przeciwbolowe, zapytaj w aptece, bardzo pomaga

Gość gość
Polecam orofar oraz mleko z miodem i czosnkiem po gorącej kąpieli, a później do łóżka wygrzać się.

Gość gość
popatrz do gardla, jesli jest samo zaczerwienienie na migdalkach to masz zwykla infekcje, na to domowe sposoby ale jesli masz goraczke i biale naloty, jakby czopy z ropy na migdalkach to masz angine, musisz isc do lekarza po antybiotyk, w ost czasie 3 razy mialam nawracajaca angine bo nie wyleczylam, nie ma zartow, jesli bol pojawil sie nagle i goraczka , bole kosci etc

Gość gość
ogranicz w diecie mleko, cukier i pszenicę

Gość gość
zero cukrów bo to pożywka dla bakterii i polecam miód z propolisem albo cokolwiek z nim, w aptece np spray z nim do psikania gardła naturalny składnik i mega skuteczny wczoraj cierpiałam i łykać nie mogłam, dziś już 95% lepiej jest ;) Cholisept jeszcze ssam ;)

Gość gość
sprawdziłam ten spray mój jak się nazwywa Vilcacora z tymiankiem i propolisem 13zł /30ml

Gość gość
Dzięki!

Gość ayortopik u
Niestety dziś wyraźnie widzę białe czopy i mama już dość tego bólu!:( Włączyłam antybiotyk do leczenia

Gość ayortopik u
Spodziewam się że już jutro będzie lepiej ale to już mój czwarty reset w ciągu 6miesięcy:(

Gość ayortopik u
Ciekawe czy to wpływa na dysk twardy tak jak w komuterach? Mój komp. po czwartej reinstalacji dysku trafił do serwisu i dysk do wymiany. Już czuję jak działa antybiotyk...