Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy 5 dzieci jak sobie radzicie

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu takie mamy. Mam ten komfort że mogłam sobie pozwolić na 5 dzieci więc proszę mnie nie wyzywać od patologi. Moje pociechy mają 1.5 , 3, 8, 10 i 13 lat . Na dzień dzisiejszy uważam że lepszej dezycji nie mogliśmy podjąć są gorsze i lepsze dni ale nie ma nic lepszego od naszych pociech. W ciagu dnia starsze dzieci są w szkole młodsze z opiekunką którą resztą mam na oku ponieważ mamy własną firmę a ja prowadzę księgowość i jestem na miejscu w razie potrzeby. Zresztą nie dawno wróciłam do pracy i wiadomo jak to każda mama ma obawy o malucha. Kobietki jak sobie radzicie czy są tu takie mamy jak ja?

Gość gość
Ja jestem ale mam inną różnicę wieku 22 18 12 7 3.

Gość gość
podziwiam różnicę między 1 a ostatnim :) 2 już właściwie dorosła to pewnie jest łatwiej

Gość gość
jestem już bacią :D

Gość gość
gratuluje :) pomysleć że jakby każde z naszych dzieci poszło w nasze ślady to dorobimy się 25 wnucząt.

Gość gość
Fanie jest mieć dzieci z taką różnicą wieku. Jak pomoc potrzebna na starszych mogę liczyć.

Jak się dzieci dogadują? kotłują się ,czy zyja w zgodzie? u mnie to misz-masz, zależy od dnia i każdego z osobna humoru :) Moich wiek to 17 letnie bliźniaki ,10l ,4l i męża dzieci ,które mieszkają z nami od małego -16l i 14 l. obecnie

Gość gość
U mnie są awantury ale miedzy młodszymi takie normalne jak w każdej rodzinie.

Gość gość
chyba ty! dzieci sa z milosci.

Gość gość
ja mam 11 9 7 i 2 letnie bliźniaczki Wszystkie moje dzieci to córki. Radze sobie dobrze, nie mieszkam w Polsce, mąż nie jest Polakiem.

Gość bielja
Podziwiam, ja mam jedno dziecko i chcemy mieć maksymalnie dwójkę :) Co kto lubi, ja nie wyobrażam sobie mieć takiej "wrzeszczącej gromadki" w domu :D Zresztą bardzo źle znosiłam ciążę i gdybym miała przez to przechodzić jeszcze kilka razy, to chyba bym nie wytrzymała :D

Gość Iamoriginal379
Droga autorko jeśli chodzi o mnie to radzę sobie z tym świetnie. Też jestem mama 5 dzieci. Najstarsze ma 16 lat później jest 10,4 i 2 letnie bliźniaczki. Najstarsza córkę myślę że dobrze wychowalam z mężem. Jest mądra nastolatka. 10 letni syn także jest spokojny nie mam z nim jak narazie problemów. Natomuast 4 letni syn dokucza no ale taki wiek. Dobrze dogaduje się z bliźniaczkami. Bawią się razem tylko niestety czasami zdazy się że synek udarzy którąś z blizniaczek. Ale jak narazie dobrze sobie radzę. Trudno było gdy blizniaczki były małe no ale teraz jest owiele lepiej. Ja równiez z mężem mogłam sobie pozwolić na dużą rodzinę. Mamy dom dobre pracę. Ciesze się ze mam moje dzieci.

Gość gość
mariola wypraszam sobie

Gość gość
Ja tez uważam że radze sobie dobrze, dzieci się świetnie dogadują chociaż przewaga chłopaków 3/2. Kocham moje dzieci i nie zamieniłabym mojego zycia na inne nigdy

Hej wszystkim, Mam prośbę do wszystkich mam przynajmniej 5 dzieci , o kontakt . ponieważ aktualnie przygotowuje projekt zwiazany z duzą rodziną i potrzebne mi są wasze opinie :)

Gość gość
a co to za projekt ja mam 5 dzieci :-)