Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziewczynę idiotkę

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj w urzędzie poszedłem z nią załatwic paszport. Przyniosłem jej wniosek do wypełnienia. Skrupulatnie zaczęła go wypełniac. Poszła oddac do okienka. Ja w****iony, bo kolejka straszna a muszę wracac do pracy patrzę, że Babka odesłała ją od okienka. Ta debilka wpisała trzy imiona (pierwsze, drugie i Z BIERZMOWANIA!). Córka lekarzy a taka nierozgarnięta. Gdyby nie ta twarz to bym ją rzucił.

Gość gość
haha dobre dla twarzy z nią jesteś, myślałam, że ludzie dobierają się na innych zasadach

Gość gość
Powiedziałem to z ironią. Jest bardzo ładna i w sumie urocza w swoim nierozgarnięciu. Jednak dzisiaj to nie było słodkie a wnerwiające. Takie coś zdarza jej się na codzień. Studiuje na ASP i nie w głowie jej przyziemne rzeczy. Ten typ. Faceci się za nią oglądają a ja sobie czasem myślę, że oddałbym ją takiemu kolesiowi i zobaczymy ile z nią wytrzyma.

faceci wybierają kobiety głównie na tej zasadzie. tzn. jak poznają bliżej, to oceniają charakter i intelekt, ale prawda jest taka, że gdyby nie wygląd, to nawet nie braliby pod uwagę a mało wśród lekarzy debili?

Gość gość
Kiedys byliśmy na impreze u kumpla a ta się zaczeła głośno śmiać z jakiegoś kawału i w pewnym momencie pierdła. I zamiast przeprosic to zaczeła jeszcze głośniej sie smiać

Gość gość
Haha to nie prowo ona nie ogarnia niczego! Muszę z nią wszystko załatwiac! WSZYSTKO. Począwszy od odbioru prawa jazdy, którego jej nie chciano wydac, bo zgubiła gdzieś paragon potwierdzający że za nie zapłaciła. Poryczała się i do mnie zadzwoniła, że ona nie chce zdawac prawa jazdy jeszcze raz. (bez komentarza) Tak samo było z PKK. Zgubiła ten numer i musieliśmy jeździc po mieście i to odkręcac.

Gość gość
Był już kiedyś taki temat, tyle że to jakaś dziewczyna pisała tak o swojej koleżance.

Gość gość
Chcesz mieć ładną lalę, to znoś te wszystkie sytuacje z pokorą i siedź cicho.