Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupujecie dla dzieci na zajączka

Polecane posty

Gość gość
"gość ładnie tych prezentów ale to pewnie dlatego też,że tata cały czas na wyjazdach i jakoś chcę wynagrodzić maluszkowi" No nie caly czas. Teraz wyslali go na tydzien na szkolenie. A ze go jakos naszlo na zakupy to zaszalal. Stwierdzil,ze syn ma stanowczo za malo zabawek. A to chyba dlatego,ze duzo czasu z nim spedza i juz mu sie wena na pomysly na zabawy z dzieckiem skonczyla;)

Gość gość
Nic . Dzień dziecka urodziny i mikołaj .

Gość 123456789mn
U nas zajączek przynosi prezenty- Lubuskie:) Starsza dostanie lego i słodycze, a malutka, zabawkę do wózka:)

Gość gość
Ja jestem z pomorza, mam 28 lat i od zawsze były prezenty. Pamiętam jak mialam 4 lata a brat 3 to w korytarzu czekały na nas gniazda takie jak ptasie normalnie ze słomy uplecione. Miały ok metra średnicy, duże były :D i pełne słodyczy. W 1990 roku to było a pamiętam do dziś że były tam lentilki w granatowym pudeleczku :D Moje dzieci w tym roku dostaną 2,5 r mate wodną i skarbonke pieska co je pieniądze :D a 2 mies grzechotki od nas i dziadkow jednych, babcia pewnie jeszcze slodycze dla starszego będzie miala.

Gość gość
'dzieciaką' - ja dziękuję, naucz się mówić, idiotko :O

Gość gość
Chyba pisać idiotko .

Gość gość
'dzieciaką' - ja dziękuję, naucz się mówić, idiotko każdy ma prawo popełniać błędy,ale żeby od razu od idiotów?ciekawe czy na własne dziecko tez tak mówisz jak zrobi jakiś błąd?

Gość gość
Tatusiowie tak maja.jestem w piatym miesiacu ciazy i co moj maz zrobil?pojechal i kupil maluszkowi kolejke.cala niedziele bawil sie nia razem z moim tesciem,bylam wsciekla jak osa

Gość gość
nigdy nie bylam zwolennikiem kupowania czegos na zajączka, dziecko nie przyzwyczajone do tego od małego nie wie ze musi cos dostać i jeden wydatek z glowy...ale nie umiałam się powstrzymać i kuplam mojej malej poluszowa kaczuszke, tak jakos ze swietami mi się skojarzyla, kosztowala 5 zl :) wystarczy,jak będzie starsza to jakies zające z czekolady czy kurczaki dostanie i tyle :)

Gość gość
słodycze jako prezenty- i po co to komu?Cukier jest bardzo niezdrowy, nawet okazjonalnie. Nie lepiej zrobić jakąś kolorową sałatkę z owoców jeśli już musi być słodko.

Gość gość
Nie lepiej zrobić jakąś kolorową sałatkę z owoców jeśli już musi być słodko. TAK i wsadze w kolorową torebeczkę i wręcze dziecku:)

Gość gość
Debilko od klamczuch, jesteś tak tepa że myślisz że tu trzy osoby siedzą?? Logiczne, że babki które nie dają dzieciom słodyczy nie wypowiedzą się w wątku pisząc, że dają je w prezencie. No jaką idiotka trzeba być, by wyzywac ludzi na forum od klamcow, bo gdzieś w innym wątku ktoś napisał co innego. Masakra. Sorki za wyzwiska ale zasłużyłas w pełni.

Gość gość
MOWISZ O WYZYWANIU A SAMA MOWISZ NA NIA IDIOTKO!

Gość gość
Bo jest idiotka!! Wyzywam tych, co zasłużyli, a ona wyzwala od klamczuch niesłusznie. Jak ktoś jest głupi to nie ma się co dziwić że nazwa go kretynem. Może zmadrzec.

Gość Madzika25
Ja kupiłam w tym roku coś oryginalnego OBRAZKI PIASKOWE FIKOLO. Od tej pory moje maluchy uwielbiają malowanie piaskiem:D tu można podejrzeć różne wzory: http://www.fikolo.pl

Gość gość
Jeśli chodzi o i słodycze to kupuje ulubiona mieszankę cukierków z sklepu http://e-slodycze.eu/ ale nie przesadzam w ilościach bo wiadomo dziecko się przyzwyczaja. Do tego zawsze jakaś książka czy gra, zalezy od wieku ;)

Gość gość
Kto w sierpniu kupuje prezenty na zajączka? Ci od marketingu szeptanego to coraz większe debile.

Gość gość
a kto mówi,że w sierpniu? chyba, raczej na zasadzie ogólnej informacji mozna sie podzielić doswiadczeniami w tym temacie :P

Gość gość
Taaa, wczoraj odgrzebali "Co kupujecie na Dzień Ojca". Niektórych porąbało.