Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepszy produkt na wybielenie zebow

Polecane posty

Gość gość

Kiedys wiele lat temu wybielalam zeby, zakupilam taka jakby wklad z zelu zrobiony do tego wstrzykiwalam produkt ze strzykawek i w tym spalam cala noc, fakt ze sie wybielily, ale zniszczyly mi szkliwo zebow jedynek, mam taka plamke teraz i jakby spr******lo. Nie pamietam jaki skladnik byl w tych strzykawkach ale byly rozno procentowe. Co polecacie na wybielenie zebow co nie niszczy zebow i szkliwa?

Gość gość
Ja bym polecał udać się do dobrego gabinetu stomatologicznego i poradzić dentysty. Sam próbowałem różnych "domowych" sposobów i produktów, ale to niewiele pomagało albo na bardzo krótko. W końcu poszedłem do stomatologa (do gabinetu Indexmedica), gdzie doradzili mi wybielanie, z którego jestem bardzo zadowolony. Efekty są długotrwałe i bardzo widoczne.

Gość gość
Podobno dobrze wybiela zeby skórka od banana :) można o tym poczytać w internecie, osobiście nie próbowałam tej metody ale na komunię kuzynki napewno wypróbuje :))) pozdrawiam :D

Gość LaLidka88
Tylko nie próbuj spac z tym bananem, bo ci się próchnica zrobi ;) Sory, ale moim zdaniem najlepszy środek na wybielanie zębów nazywa sie stomatolog. I jeszcze trzeba się pogodzić z tym, że nie ma czarów i wybielanie trzeba powtarzać, żeby efekt był widoczny. Zęby mamy tylko jedne i chyba nie warto ryzykować jakichś przebarwień i zniszczonego szkliwa. Chcesz to mogę ci polecić wybielanie http://stomatolog-ostroda-ilawa.pl. A banany zostawcie małpom ;)

Gość gość
Żadem stomatolog i żadna soda na zęby ani inne bajeranckie paski. Używam od tygodnia pasków Crest Supreme i jestem mile zaskoczony :)

Gość gość
a ja kupuje na allegro lub w hurtowni med. strzykawki z zelem OPALESENCE i jestem zadowolona takich samych uzywaja dentysci

Gość gość
Mi opalescence zniszczylo szkliwo! mam teraz takie plamki na zebach.

Gość gość
Według mnie jedynym sposobem na wybielanie zębów jest laserowe wybielanie u denstysty. Tylko taki zabieg ma jakikolwiek sens, w innych przypadkach efekty nie utrzymają się na długo, albo zniszczą Ci szkliwo. Odradzam eksperymentowania z zębami.

Gość gość
To prawda ja sama byłam na wybielaniu tu http://www.bochinska.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Było warto!

Gość gość
kiedyś samodzielnie wybielałam zęby kwaskiem cytrynowym, albo cytryną. Pół roku temu skorzystałam z profesjonalnego wybielania zębów w gabinecie stomatologicznym w Iławie i już nie muszę się sama bawić w wybielanie. Jeśli nie umiecie profesjonalnie wybielić zębów, nie widzicie efektów, lub jeśli nie chcecie bawić się w domowe laboratorium to szczerze polecam ten gabinet http://stomatolog-ostroda-ilawa.pl/