Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czegosmibrakuje

Podrywa mnie Nic go nie zraża Boję się że ulegne

Polecane posty

Gość czegosmibrakuje

jestem sama 8 lat, jestem po 30. podrywa mnie dużo starszy kolega, jest bardzo cierpliwy i nie zraża się moim dystansem. Strasznie brakuje mi seksu, zaczełam o nim fantazjować a tyle czasu trzymałam emocjonalny dystans. kurde tak się boję, ze w końcu mu ulegnę i to będzie masakra

Gość gość
Czemu nie chcesz spróbować?

Gość czegosmibrakuje
bo czuję, ze nie powinnam niewiele o nim wiem, nie mam pewnosci czy czasem nie ma żony

Gość gość
Skąd go znasz? Dowiedz się coś o nim, czy kogoś ma. Z pracy? Pogadaj z jakąś koleżanką.

Gość czegosmibrakuje
ja nie pytam, on nie mówi czasem myślę, ze nawet nie chcę nic więcej wiedzieć ale jednak czerpię radość z tych komplementów, dotyku itp.

Gość czegosmibrakuje
nie mamy wspólnych koleżanek na pewno nie będę z nikim o nim rozmawiać, to odpada

Gość gość
czasem romansik potrafi otworzyć sie na innych ludzi - facetów

Gość czegosmibrakuje
wiecie co mnie najbardziej zasmuca, że brakuje mi seksu a nie bliskości, czułosci itp. nigdy taka nie byłam, nie poznaję siebie

Gość gość
jeśli brakuje Ci tylko seksu to chyba nie powinnaś się obawiać. Myślę że jednak nie zależy Ci tylko na tym bo nie męczyło by Cię to tak.Nie uległabyś. Większy pociąg jest do osoby

Gość czegosmibrakuje
no właśnie nie wiem co mnie tak pociąga, on jako osoba raczej nie, w moim odczuciu zachowuje się do mnie jak najlepszy podrywacz - pewnie ma niezłe doświadczenie, a mnie to odrzuca. bardziej może pociąga mnie, bo ja jego pociągam, może to wynika z braku pewnych emocji sama nie wiem on mi się nawet nie podoba, ale uwielbiam jak na mnie patrzy z takim pożądaniem, jak mnie komplementuje. choć wiem/domyślam sie ze słodzi mi z 1 powodu tylko to i tak jest to miłe. chyba mam jakeiś zaburzenia, zaczyna podobać mi sie facet tylko dlatgeo, ze ja sie jemu poodbam

Gość gość
oj dzieucha zazdroszcze :)

Gość czegosmibrakuje
a czego Ty mi zazdrościsz, ze miotam się jak dziecko że 'chciałabym a boję się' naprawdę nie ma czego zazdrościć

Gość szarik na 102
Jak ci zrobi jesień średniowiecza to i tak będziesz się chciała przytulić!

Gość gość
dowiedz sie czy jest sam jak tak korzystaj nie powiem nic odkrywczego ale wiem co to znaczy posucha i nie czekalabym na kolejna szanse... oczywiscie byleby nikogo nie ranic i nie myslec czy to ma przyszlosc...:)

Gość czegosmibrakuje
dowiedziec... ale niestety nie mam jak, musiałabym jego zapytać wprost, bo inaczej nie ma takiej opcji bardzo chciałabym sie przełamać, ale poza potencjalna żoną istnieje też jakaś inna blokada

Gość gość
czasem tak mam że też mi się chce odmiany, jak sobei pomyślę jakie życie jest krótkie i kruche, ale zaraz potem przychodzą wyrzuty sumienia kuźwa

Gość gość
wyszukaj przez google, fejsa drugie pytanie czy nie lepiej znalezc partnera? ten facet nie rokuje

Gość czegosmibrakuje
witajcie dlaczego nie rokuje, ze względu na wiek... mi to nie przeszkadza bo nie zamierzam wychodzić za maż ani rodzić dzieci. a google nie pomogło, znalazłam go na nk, ma tylko 1 zdjecie sprzed 6 lat i jest na nim z psem. nic innego nie znalazłam

Gość czegosmibrakuje
a no i w znajomych nie ma nikogo podejrzanego