Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MądraKatarzyna1994

Czy istnieje większy obciach niż słuchanie disco polo?

Polecane posty

Gość gość
Katarzyno a oprocz metalu sluchasz jeszcze jakiejs innej muzy?

Gość gość
wlasciwie pytanie powinno brzmiec czy lubisz jeszcze inna muzyke oprocz metalu?

Gość gość
Jestes metalicą to sobie bądź, co mnie to obchodzi.....mam to gdzies...mozesz sluchac nawet chinskiego rapu czy tez koreanskiej klasyki a ja maaaaaam to gdzies I inni chyba teeeeez! Kazdy z nas jest wolny I naucz sie tego ze na tym swiecie istnieje wolnosc wyboru....!!!

Gość gość
Kataryna hip kataryna hop kataryna hip kataryna hop ...moze metal ma lepszy tekst od disco polo?..napisz moze jakis tekst co, zachec nas swoja miloscia do tego glosnego, meczacego typu....metal przypomina mi wiertarke....wkreca sie w dupsko sluchajac tego szmelcu , wez moze dwie pokrywy od garnkow I wal I wal I wal hahaha

Gość gość
mieszkam w Finlandii, tutaj najwiekszym obciachem jest sluchanie czegos innego niz metalu, wiele zespolow rockowych (takze finskich, niesamowite!) b. cenionych w innych krajach jest tutaj najwiekszym obciachem bo "graja za lekka muze".tak wiec mimo iz nie znosze disco polo, nie bede nikogo za to krytykowac, bo to niefajne uczucie, niech kzdy slucha tego co chce

Gość gość
lubie i metal, ale to co oni sluchaja to przegiecie, zwlaszcza ze niektore zespoly grajace metal tez wysmiewaja ze "graja za lekka muze

Gość autorko o behemocie
co sadzisz? uwazasz, ze to przereklamowani celebryci? nsbm tez sluchasz? grindcore rowniez?

Gość gość
23:37:01 Przecież nie masz obowiązku się uważać za jakąkolwiek osobę subkulturową, więc o co chodzi? Poza tym wcześniej pisałaś, że słuchałaś Death i Black Metalu, oraz że "wolisz coś mniej rykliwego ale wciąż w cięższych klimatach", a jednocześnie Metal jako ogół, nazywasz rzygami, więc nie wiem, czy te cięższe klimaty, to klasyczny Rock, Blues-Rock, Rock psychodeliczny, Hard Rock, Stoner Rock, czy może klasyczny Heavy Metal, w którym często występują czyste wokale? 23:48:42 Przecież to znana prowokatorka i tyle. Dziwi mnie, że ludzie nadal ulegają jej prowokacjom. "ja w tej chwili słucham black metalu w języku polskim." Katarzyno, WAR 88, Infernal War (wczesny), Mgła (Maciek niektóre teksty po polsku;)), Furia, MasseMord, czy może Morowe?

Gość gość
"troche hip hopu słucham ale mało. W sumie to moge powiedzieć że lubie tylko metal.A czemu pytasz?" z ciekawosci. Ale ta ciekawosc dotyczy konkretnie tematu jakie dzwieki moga przypasc do gustu komus kto lubi metal. Moj koles np lubi Depeche - Mode. To specyficzna muzyka (o depeszach teraz pisze) gdybym mogla okreslic ja za pomoca "temperatury" jest to muzyka chlodna. Poza tym koles lubi wszelkie dzwieki, ktore rowniez wydaja mi sie "chlodne" (choc nie twierdze, ze sa zle). Natomiast metal, rock, grunge to gatunki rozgrzewajace, gorace. Ja wole te goretsze i ciezsze rytmy ale tez lubie "poleciec" w Bjork, Nicka Cave'a czy cos w ten desen

Gość gość
A jamslucham bungulaturę

1.Raczej nie lubie behemotha, chociaż muzyka chwilami fajna, ale odrzuca mnie ten zespół ze względu na ten celebrytyzm. 2.Wtedy Furia - Są to kwadraty.

Gość gościnnie basia
Tak. Śpiewanie disco polo, a właściwie wycie , darcie "twarzy" i zwykłe fałszowanie, to się tyczy 95% zacnych pseudo artystów tej branży. Jedyny styl muzyczny , to jego brak i przyjmowanie byle kogo, stąd nieograniczony napływ i zalewanie sieci chłamem. Tu można robić to bezkarnie. Sory ale jak słyszy się na koncertach lub ogląda teledyski np pudzian i kmiecik , to poprostu uszy odpadają. Niestety w disco polo byle kto śpiewa, a większość disco fanów jest pozbawionych słuchu, więc im nic nie przeszkadza, bo niektórzy ich ulubieni artyści fałszują w teledyskach, czyli nawet najnowsza technologia nie jest w stanie tego zniwelować. Były też badania statystyczne prowadzone wśród zagorzałych słuchaczy disco pl , ogólnie nie świadczyły zbyt dobrze o nich . Co zresztą widać w niskiej kulturze jaką reprezentują niektórzy z nich wypisując swe chamskie wulgary na tym forum. Jak widać wszędzie zrobicie oborę. Osobiście lubię bawić się i tańczyć przy disco polo ale muzycznie nie ograniczam się tylko do 1 kierunku. Kulturalnie pozdrawiam