Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutka1231

czy wszyscy faceci sa nudni?

Polecane posty

Gość alutka1231

hej mam ze sobą problem i chciałabym poszukać osób, które przechodzą lub przechodziły przez to samo. Jestem atrakcyjną kobietą, nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem faceta. Problem polega na tym, że wciąż jestem sama. Kiedy zaczynam związek, robi się poważnie, uciekam. Nie dlatego, że boję się angażować, czy coś w tym stylu. Facet zaczyna mnie po prostu nudzić i wku*wiać za przeproszeniem. Wszystkim. Jest tak za każdym razem. Nawet gdy wydaje mi się "oo w końcu to ten, wyjdę za niego!", za jakiś czas odsyłam go z kwitkiem. Mam tego dość. Mam ze sobą problem i powinnam iść do psychola czy czekać na tego który mnie nie znudzi? Obawiam się, że zostanę zgorzkniałą, starą panną. Jest to ktoś kto z tych samych powodów jest sam?

Gość gość
Faktycznie musisz się leczyć.

Gość alutka1231
dzieki, diagnoza wydana haha

Gość Jarema Wiśniowiecki
Może zostań prostytutką? One się nudzą facetem po 10 minutach.

Gość gość
Nie dorosłaś do związku i tyle, pewnie zostaniesz stara panną :)

Gość gość
Tez tak mam (mialem) ale nie zostalem starym kawalerem. Po nabyciu pewnych doswiadczen bedziesz wiedziala, co dla Ciebie jest wazne, a co nie. Wtedy bedziesz mogla zaczac myslec, zeby przestac byc "stara panna".

Gość gość
Autorko - a ile masz lat ? Jaki jest Twój tato - ciekawy czy nudny? Jak dogaduje się z mamą, co robią w wolnym czasie? Żebym mogła Ci pomóc, to odpowiedz proszę. Dodam, że miewałam podobnie jak Ty...

Gość alutka1231
Nudni są niewyobrażalnie, nie można z nimi w ogóle rozmawiać o zakupach, o bluzce co chcę kupić z koleżanką mogę przez telefon rozmawiać kilka godzin, a facet po kilkunastu minutach drze się na mnie jak nienormalny. Ostatni jak smażyłam jajka na jakiejś jego drogiej patelni bez powodu nazwał mnie poteflonie, na dodatek pytają się o rózne głupie rzeczy jakbym w szkole była, np. o Ukrainę, kto takie rzeczy wie, nie jestem geografem przecież. Nie do życia są w ogóle :-O

Gość alutka1231
a po galeriach z nimi chodzic...porazka...tylko jakies sklepy z elektroniką, kogo to interesuje, ostatnio kupilam pare bluzek...to tylko sie zapytal ile one kosztowaly, jakby to bylo najwazniejsze

Gość zenek12345678987
Tak

hejka :) napisz do mnie ze mna mozesz popisać na wszystkie tematy nie jestem nudziarzem poznaj mnie a nie pożałujesz szukałem takiej kobiety jak ty ;*

Gość gość
Gdzie ta Autorka, założyła temat i sobie poszła :/

Gość alutka1231
Nie poszłam, tylko rozmawiałam przez telefon z koleżanką o tej bluzce, aż w końcu bateria mi padła, ja się załamię :-O

Gość gość
Niestety, wszyscy faceci są zbyt nudni dla tak atrakcyjnej kobiety jak ty.

Gość gość
Brzydcy są nudni. Sprawdzone i potwierdzone.

Gość gość84
Ja na szczęście jestem tak nudny, że autorska tego tematu nigdy nawet na mnie nie spojrzy. I dobrze ;)

Gość gość
jestem z jednym już 10 lat. Nie nudzimy się. Ale też mam inne tematy niż bluzki. Ile ty masz lat?

Gość gość
dlatego lubie kafeterie:) usmialem sie do lez.... z ta bluzka ktos mial niezla pompe pisac to:)

Gość gość
oj ludzie, czyż nie widzicie, że wątek z bluzką to podszyw? :O