Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany201415

dr. Konrad Rylski aparat clear aligner

Polecane posty

Gość niezdecydowany201415

Witam serdecznie czy ktoś posiada u dr. Rylskiego aparat ? Jeśli tak to na ile przewidział leczenie ? jak wyglądała wizyta startowa? czy faktycznie tak jak jest wszędzie napisane na 1 wizycie potrafił określić faktyczny czas leczenia ? Czy widać u niego profesjonalizm? Czy widać doświadczenie ? Na stronie nie mogę znaleźć żadnych efektów jego pracy . Za to znalazłem bardzo złą opinię, w której dziewczyna napisała ze jest nie zadowolona z efektów ? Czy jeśli taka sytuacja nastąpi to protetyk na własny koszt poprawił efekt na zadowalający czy obciążył tym pacjenta ? Czy w ogóle zostawił problem i nie zrobił z nim nic?

Gość gość
Kupiłem grupona z Ekodent tam chyba przyjmuje ten sam stomatolog co u ciebie. Napisze po 1 wizycie co i jak.

Gość grouponomaniaczka
Cześć:) ponawiam temat, czy kupiliście clear aligner u doktora rylskiego? jakie macie doświadczenie z tym lekarzem? jest profesjonalny? zadowoleni jesteście z efektów?

Gość gość
jestem po leczeniu i powiem tyle w temacie : TRAGEDIA wydaje pieniądze poszły w błoto (koszt gruponu + 400 zł za wykonanie analizy ile będzie trwało leczenie i jak będzie wyglądał efekt) Oczywiście robił wyciski zębów oraz fotografie ale efekt jest marny. Ogólnie aparat przygotowywał całkiem ktoś inny on był tylko pośrednikiem który mam wrażenie nie bardzo znał się na temacie. Moim zdaniem co drugi cykl zmieniał coś w moim uzębieniu. 1. Pierwsze 3 nakładki - zero bóli, zero efektu 2. 4-6 nakładek - czuć ze coś się zmienia 3. 7-9 nakładki - zero zmian nosze bo nosze wchodzą idealnie zero bólu , zero przesunięcia jakiego kolwiek i tak na zmianę do końca leczenia. na sam koniec propozycje jeszcze kilku nakładek bo może się uda doprostować do końca oczywiście za dodatkowy koszt.... Widział tyle co ja(wyczytałem z internetu) i kłamał w trakcie . Jak zadawane było pytanie czy zęby na koniec będą wyglądały jak na wycisku który przyniósł na 1 wizytę twierdził ze tak poźniej jak nie wyglądały mówił ze to wina dolnych zębów+ tego ze jak się zdejmie aparat to się od razu zęby przesuwają i takie tam bajeczki... w konsekwencji proponował kolejne aparaty by wyłudzić siano ...porażka cyklicznie robione były fotografie zębów i po nich widać najlepiej ze efekt jest marny mimo noszenia aparatu po 22 h dziennie . doktorka Rylskiego nie polecam i aparatu też nie . Może jest dobry by wyrywać zęby ludziom w afryce ale nie w estetyce. żałuje ze na 1 wizycie nie tknęło mnie dlaczego on sam ma krzywe zęby skoro aparat takie cuda potrafi zdziałać... no nić nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem NIE POLECAM i tyle.

Gość gość
Metoda sama w sobie nie jest zła, zależy właśnioe kto Cię prowadzi. Ja zamawiałam u dra Rojka. też oczywuście musiałam dostarczyć rtg jamy ustnej, zdjęcie jamy ustenej i wycisz szczęk. nakładki generalnie droższe, bo ja nie kupowałam przez groupona w gabinecie to koszt 650 zł za pare (na jakis miesiac starcza). Noszę od trzech miechów i efekty są. Na początku trochę dyskomfort był, jak zaczęłam nosić ale teraz to już wlasciwie nie czyje, ze mam cos na zebach.

Gość gość
Zrobiłem stronę z blogiem o clear aligner. Bede opisywał cały przebieg leczenia, wiec raczej wszystkie informacje będą zawarte. Moja strona to www.clearalignerwarszawa.pl

Gość gość
Nie polecam ani dentysty Rylskiego ani żadnego z jego pracowników. Leczono mi zęby w Starej Miłosnej w DenticaNova oraz w Raszynie. Stan moich zębów jest dużo gorszy niż przed leczeniem i jestem "lżejszy" o ponad 10.000 zł. Chodzi tylko o pieniądze. I to tyle. Kto nie wierzy może sprawdzić sam składając wizytę w gabinetach dentysty Rylskiego.