Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mają mnie za zabawną

Polecane posty

Gość gość

A tak naprawdę ryczę co wieczór w poduszkę. Jestem tak cholernie zmęczona. I nawet nie mam z kim o tym porozmawiać, bo ludzie mają mnie za osobę której można się żalić ale nie na odwrót. Bo to ja jestem od rozśmieszania tudzież jak kibel od spuszczania brudów i smutków. :(

Gość gość
jestes DDA/DDD. Tacy ludzie przybieraja maski. Poczytaj o tym.

Gość gość
Odsłon się .Ludzie wyczuwają nieszczerość . Pokaż tę smutną stronę ,lbądz prawdziwa .Ulży .

Gość gość
ale w moim domu nie pije się alkoholu :D

Gość Raspberry swirl
Mówiłaś im kiedyś co Cie gryzie? Ludzie myślą, że nie masz problemów, skoro jesteś ciągle uśmiechnięta, dlatego nie pytają. Nikt nie czyta w myślach. Dla czego płaczesz?

Gość gość
Nie wiem jakaś rozbita jestem. Teraz gdy wszystko jest niby dobrze cały nawał wydarzeń z mojego krótkiego życia zaczyna mnie obchodzić. Nie umiem żyć bez problemów chyba. Albo się kimś niańczę, albo wplątuje w tarapaty...

Gość Raspberry swirl
Czyli generalnie nudzisz się, jak wszystko jest w miarę dobrze?

Gość gość
Nie wiem jak to określić. Po prostu w czasie problemów spinam d**ę. Np. gdy ktoś umrze ja potrafię to jakoś przeżyć. Gdy innym już przejdzie żałoba to ja dopiero wpadam w histerię. Z różnymi problemami tak jest. Teraz analizuję po nocach wszystkie swoje błędy życiowe, ehh. Zawsze byłam wobec siebie wymagająca, chciałam więcej i więcej a teraz mam wrażenie, że tkwię w jakimś martwym punkcie, nic już mnie nie czeka i będzie tylko gorzej.

Gość Raspberry swirl
Nigdy nie wiadomo co będzie, a przeszłości nie zmienisz. Za dużo się martwisz :) Jakbyś otworzyła się przed ludźmi, to oni też pewnie by Cie wysłuchali i daliby Ci jakieś wsparcie. Chyba sama trochę obsadziłaś się w roli pocieszycielki.