Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrutnezycie

chlopak w wiezieniu nie daje rady

Polecane posty

Gość okrutnezycie

Czy jest ktorejs chlopak w wiezieniu ? i chce pogadac ? jak to przetrwac ? nie daje rady :(

Gość gość
On obciągać innym więźniom czy ty partnerom na przeczekanie?

Gość okrutnezycie
daruj sobie... i do takich sytuacji nie dojdzie... po co ludzi dobijasz ?sprawia ci to radosc ? musisz miec na prawde nudne zycie..

Gość gość
i oczywiście do więzienia trafił za niewinność.

Gość okrutnezycie
za pomowienie. jest w as. jesli nie ma tutaj takiej dziewczyny w takiej sytuacji to si enie wypowiadajcie i tyle :(

Gość gość
Pewnie zgodnie z najnowsza moda jechał po pijanemu albo cos ukradł.

Gość gość
Co nie dojdzie, już na pewno jedzie z koksem :P Ile osobowa cela? Za co siedzi, okradł staruszkę żeby mieć na prezent dla ciebie, czy pobił ciężko dzieciaka za wzór na koszulce?

Gość gość
KOchanie, dasz radę. Musisz. Odwołujcie się. Masz wsparcie w rodzinie? Jak on się czuje?

Gość gość
Ta akurat twój za pomówienie siedzi, następny niewinny, o odszkodowanie się staraj :P

Gość okrutnezycie
po pierwsze jest na grypsach... zdziwie was nigdy nie okradl nikogo ani nie jechal po pijanemu.

Gość okrutnezycie
tylko zaatakowal nozem kibica przeciwnej druzyny... ale nalezalo mu sie bo sam prowokowal

Gość gość
Najważniejsze żebyś go nie opuściła. Może ma szansę starac się o przedterminowe zwolnienie?

Gość okrutnezycie
Żebyś wiedział, głupia baba go pomówiła że jej połamał ręce i żebra, ukradł rentę, zapomniała tylko powiedzieć że w samoobronie, że go zaatakowała gdy wracała z poczty

Gość okrutnezycie
jestem za granica sama w pustym domu bez niego :( to jakis koszmar... to trwa pare dni dopiero a ja juz rady nie daje :( ponoc nie jest tak tragicznie jak myslal... jeszcze nie mozna sie z nim kontaktowac... poki co jest na sankcji :(

Gość okrutnezycie
Ja siedziałam 3 lata za to samo, to mam obcykane

Gość gość
Wiem, że to trudne ale odpowiedz czy kontaktowałaś się ze wszelkimi możliwymi prawnikami? Tak na wszelki wypadek żeby wiedziec, ze zrobilo sie wszystko...

Gość okrutnezycie
to wczesniej to nie ja pisalam............!!!;/

Gość gość
"Najważniejsze żebyś go nie opuściła" ta jest dobra, ma rację, trzeba trwać przy bandytach i złodziejach, to porządni ludzie, idealny materiał na partnera... dla patologii chyba :D

Gość okrutnezycie
ma jednego z lepszych adwokatow...poki co tylko powiastke przeslal ze nie jest zle zeby sie nie martwic :( nie bawem ma isc do niego adwokat... dzisiaj jedynie sie dowiedzialam ze moge list napisac juz

Gość okrutnezycie
jak nei wiesz to sie nie wypowiadaj ;] kozak w necie p***a w swiecie... nie jest zadnym zlodziejem krasc to on nie mial po co... zal d**e chyba sciska ludzia

Gość okrutnezycie
Ten adwokat obiecuje że zrobi co się da, mój ukochany nawet nie wie ile ja dla niego robię, praktycznie codziennie, aż mi szczęka zdrętwiała :-O

Gość gość
Tak ściska nam d**y z zazdrości że masz faceta kryminalistę, każda o takim marzy, najlepsi są mordercy i pedofile :P

Gość gość
Nożownik też dobry, to musi być dopiero kozak, ktoś na niego spojrzy to ten buch nóż w bebech... zazdroszczę takiego kozaka :P

Gość Malwinaaaaa
No raczej w samoobronie to się żeber ani rak nie łamie .Musiał nie żle jej przywalić by coś takiego było

Gość gość
list mozesz pisac od razu. bedzie cenzura, bo ejst w zakladzie karnym. nie napsialas za co go zamkneli i w jakim kraju jestescie?

Gość gość
buhahahaha uwielbiam was podszywy:)

Gość okrytnezycie
Ja go tak straszliwie kocham, co ja mam zrobić, najchętniej pozabijałabym te bachory i tą babę w szpitalu :-O

Gość gość
Lubię takie gamonice. Przychodzą do kancelarii, płaczą, brzęczą, zapewniają o niewinności, prują się z ostatniej kasy, az miło.