Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O bardzo cierpliwych facetach

Czy facet, który cierpliwie czeka na ładną to pustak?

Polecane posty

Gość O bardzo cierpliwych facetach

Też uważacie, że pustakiem jest facet, który omija brzydsze dziewczyny, bo twierdzi że nie ma mega ciśnienia i nie jest desperatem, wiec spokojnie i cierpliwie może czekać na ładną, bo muszę się nie spieszy i nie pali?

Gość mysle ze taki
ma wysokie mniemanie o sobie, czeka az jego ideal sam przyjdzie mu do domu

Gość Kitka1016
To czyli dziewczyna, która nie bierze pierwszego lepszego brzydala, który chce się umówić to też pustak? Co w tym dziwnego, że czeka się na osobę, która "wpadnie w oko"? Ja chyba jednak wolę być trochę wybredna :D

Gość gość
Nie , jezeli jak juz spotka te ladna to bedzie wtedy tez zwracal uwage na jej charakter. Tak,jesli charakter nie ma dla niego znaczenia, tylko wyglad. Jak sie kobieta facetowi fizycznie nie podoba, to nie bedzie z tego zwiazku, najwyzej przyjazn.

Gość zenek12345678987
Nie, pustak to dopiero jak się odezwie. Pustą dziewczynę najłatwiej można poznać po tym że w mowie przecinki oraz wykrzykniki zaznacza słowem "k***a". Chyba, że jest budowlańcem, na budowie a chłopaki coś z****** :D

Gość gość
Facet ma zaniżone poczucie wartości i nie potrafi zainteresować sobą kobiety i tak sobie tłumaczy,że czeka na właściwą.Lepiej,żebyś rozejrzał się za kimś podobnym do Ciebie(czyli nieśmiałą,niepewną siebie kobietę,może obniż także wymagania odnośnie wyglądu kobiety) niż czekał na księżniczkę.

Gość Siewodnia92
Nikt tu nie czeka na księżniczkę. Czekam na przyjazną, łagodną i przyjemną dziewczynę. I przestańcie psioszyć na prawików już bo to aż niesmaczne takie zachowanie z waszej strony.

Gość gość
no soryy mozna miec wymagania ale zeby nikt nie odpowiadal przez 20 czy 30 lat?? to swiadczy tylko negatywnie o tej osobie ze z nia jest cos nie tak

Gość gość
Nie obniża się nigdy a potem spędza się popołudnia na kafeterii użalając nad swoją samotnością.

Gość gość
Faceci z mnóstwem kompleksów chcą zawsze czegoś co dla nich nieosiągalne

Gość gość
przeciez normalny czlowiek co dzien spotyka nowych ludzi i nikt sie nie podoba przez 30 lat? no prosze was, taki ktos czeka na ideal, a nawet go nie szuka lecz czekaka az ten ideal zglosi sie do niego. Dla mnie facet ktory nigdy nie miala dziewczyny jest nienormalny, wole np 24 latka ktoiry mial 10 dziewczyn niz zadna, bo to pokazuje, ze on nie umie byc z dziewczyna, moze miec jakies problemy ze soba, nie umie nawiazywac relacji i nic nie robi jest biernym leniem, a w zwiazku liczy sie zaangazowanie. Taki ktory CZEKA na ladna az sie urodzi specjalnie dla niego to pustak, wrecz idiota z problemami i nie nadaje sie na chlopaka, w zwiazku trzeba umiec isc na kompromis, trzeba byc tolerancyjnym, akceptowac wady, a nie tylko lezec pachniec i czekac na ksiezniczke z bajki

Gość Siewodnia92
No jak to nikt nie odopowiada? Madzia mi odpowiadała, Werka, taka jedna którą wypatrzyłem na FB mi się podoba ale z racji że już nie chodzę do szkoły nie mam jak jej poznać.Problem nieokiełznany jest ze światem a nie ze mną.

Gość gość
uważam,że taki facet po 25 rż zmniejsza swoje szanse na ładną kobietę. Gdyby było go na taką "stać" to by ją miał przed 25rż a skoro nie ma to znaczy, że jest nieatrakcyjny. Z wiekiem męska atrakcyjnośc drastycznie spada...

Gość Siewodnia92
Ja nie umiem specjalnie nawiązywać relacji, ale to nie znaczy że jestem jakimś potworem. Ja taki z domu wyszedłem iż nie specjalnie potrafiłem z kimś rozmawiać ale gnidą jakąś niedożycia nie jestem.