Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak samolubny w łózku

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, zwracam sie do Was z problemem meczy mnie to od kilku miesięcy.. Problem wyglada tak, gdy mam okres robie chłopakowi dobrze i zawsze z cichą nadzieją licze że się mimo to zrewanżuje.. seksu nie uprawiamy jeszcze gdyż jestesmy ze sobą dopiero 6 miesięcy. Wracając do tematu to jest to dla mnie uciążliwe bo on daje jasno mi do zrozumienia że chce abym zrobiła mu dobrze.. Ja nawet gdy nie mam ochoty to robie, mimo to ze chciałabym sie do niego przytulic lub cos, poniewaz gdy mu robie dobrze też mam ochote.. On nigdy nie zapytał czy chciałabym aby zrobił mi dobrze.. Kiedys było tak ze sam sie upominał , mowil kochanie mamy mało czasu sugerując mi zebym zrobiła mu dobrze. i ja to robiłam, a on sie nie odwdzieczył zaznaczam ze nie miałam wtedy okresu.. i czesto jest tak ze ja niespełniona zostaje w domu a on idzie szczesliwiy do domu ;/ jest co dla mnie uciazliwe ;/ mam 18 lat on 19. Przepraszam ze tak to bez ładu napisałam ;/ co mam z tym zorbic ? tez bym chciała czerpac przyjemnosc a nie sie meczyc z ochota na niego ..

Gość gość
traktuje cie ja tania szmate tak trudno to pojac?

Gość gość
...bracia zachowują się tak samo, a mam ich trzech, jeden starszy o rok, dwóch młodszych, wszyscy też tego oczekują a sami ani razu mi nie zrobili, ani w czasie okraeu, ani gdy nie miałam, co mam zrobić, wy też tak macie?

Gość zzzzeeettt
powiedz mu o tym, albo umów sie ze mną, ja taki nie jestem...zawsze najpierw ty..potem ja.

Gość gość
Nie traktuje mnie tak.. Wiem że mnie kocha.. Wszystko inne w związku jest w porządku, gdy mu powiedziałam o tym że źle się z tym czuje jak się tak o to upomina juz tak nie robi i zawsze zaczyna pietwszy tylko gdy mam okres nie zadowala mnie :(

Gość gość
Skoro jeszcze nie uprawiacie seksu to czemu robisz mu dobrze tylko gdy masz okres?

Gość gość
Gdy nie mam okresu też mu robie dobrze a on mi.tu nie ma problemu :) tylko podczas okresu jest to uciążliwe bo mam ochotę, mu robie dobrze i to nie raz w ciągu dnia a on nic :/

Gość gość
co za cham nie rob mu

Gość gość
Myślicie że jak przestane robić mu dobrze gdy mam okres to kiedyś sam zacznie robić mnie?

Gość gość
Bardzo mnie ciekawi w jaki sposób robisz mu dobrze, skoro okres ma z tym coś wspólnego :)

Gość gość
Nie podszywaj się ;/ Nie wiem, on tak chce, ale powtórzę mówi że mnie bardzo kocha no to jest naprawdę w porządku

Gość gość
Ręką. Żeby zrobić mu loda nie jestem jeszcze gotowa.

Gość gość
Najprawdopodobniej to będzie albo już tak jest, ty robisz to jemu a on robi dobrze innej koleżance albo koledze, musisz się z tym pogodzić, taki twój los, pociesz się tym że wszystkie kobiety tak mają :-O

Gość gość
ciesze sie ze nie mam tego problemu

Gość gość
On może z raz mnie za podpaskę złapał i to wszystko, a ja mu robię za każdym razem

Gość gość
Myślicie, że powinnam z nim o tym porozmawiać? Naprawdę podczas okresu chciałbym czerpać przyjemność, wtedy mam największą ochotę.. A jest tak że tylko on jest spełniony. Naprawdę męczy mnie to. :( uprawiamy petting.

Gość gość
Podszywaczu z podpaska,proszę przestan, ja naprawdę cierpię z tego powodu :(

Gość gość
Chciałabym usiąść mu na twarzy, tak żeby się dusił, umazać ją krwią, od samego myślenia o tym jestem mokra... a ten nic nie pomyśli