Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest mozliwa owulacja pierwszego dnia okresu?

Polecane posty

Gość gość

Po porodzie nie wrocily mi regularne miesiaczki,ale te kilka dni w przod czy w tyl ni robily mi rozniczy,czekalam az sie ureguluje z czasem. A teraz mialam okres 2 tygodnie temu i pierwszego dnia okresu bolal mnie jajnik,tak owulacyjnie. Ale kiedys slyszalam,ze niektore dziewczyny bola jajniki w czasie okresu.przeszlo a ja dalam sobie spokoj. Dodam,ze mialam wrazenie(nie pewnosc)ze dzien przed mialam sluz plodny. Okres sie skonczyl,trwal jak zwykle,bylo wszystko ok,a wczoraj 2 tyg.przed kolejnym dostalam krwawienia. I to nie okoloowulacyjnego,bo je miewalam,a zupelnie inne,normalna miesiaczke. Dodam,ze od 2 dni dosc intensywnie cwiczylam,nie wiem,moze to od tgo. Ale by z ta owulacja w,ystko sie zgadzalo,tylko czy mozliwa jest juz pierwszego dnia okresu?

Gość gość
Moze ktos sie wypowie? Policzylam dokladnie,dzis mam 12 dc i normalne krwawienie.Zaczelam sie denerwowac,do lekarza nie moge isc,dopiero za kilka dni, ostatni okres byl obfity,bo juz mi zaczelo chodzic po glowie,ze moze w ciazy bylam i poronilam:/