Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OPINIE NA TEMAT WÓZKA X LANDER.

Polecane posty

Gość gość
Mnie we wszystkich wozkach przerazaja te male skretne kolka

Gość gość
ma dwie wady, które dla mnie eliminują ten wózek: mała gondola i kiepska amortyzacja. Dziecko w tym wózku na wybojach dosłownie skacze. Wygodnie się go prowadzi, ale wygoda dla dziecka w nim żadna

Gość gość
Zeby wybrac odpowiedni wozek trzeba przejsc sie do sklepu i popytac sprzedawcy.zwozek nie kupuje sie tylko dla wygladu

Gość gość
Wiem, że wygląd to nie wszystko dlatego pytam :) Najlepiej skonsultować się z innymi użytkownikami :)

Gość gość
Powiem ci szczerze ze lepiej pojsc do sklepu i sie popytac,tutaj nie otrzymasz konkretnej odpowiedzi,bo jednym bedzie sie podobal a drugim nie

Gość gość
No tak ale wiecie jak jest w sklepie - sprzedawcy chwalą aby sprzedać. A wady wychodzą dopiero potem. Głównie chodzi mi właśnie jak sprawuje się w terenie.

Gość gość
Wiesz co na youtube jest filmik.jak wybrac pierwszy wozek dla niemowlaka i jaki jest najlepszy

Gość Przyszła mama na paźdz 2013
Ja miałam quinny buzz z 2011 chyba ktory gondole ma w rozmiarze xlandera(taką z mniejszych). Moja corka urodzila się w październiku. Teraz ma 6,5msc i jak juz sa lzejsze ubranka to dalej spi w gondoli na balkonie(mamy taki wnekowy osłonięty -loggia)a na spacery chodzimy spacerówką xlander xs na płasko. Mala urodzila się 56cm. Teraz ma 72cm co daje 97 centyl wzrostu-więc jest dluga. Jakoś się mieści. ale.....Jak ktoś chce dla dziecka urodzonego np. lipiec sierpien. z planem że zime w gondoli ma przejeździc (nie każde dziecko jest gotowe na spacerówke jak ma 6msc-chyba ze rozkładaną na płasko calkiem) to odradzam bo w kombinezonie kocu czy spiworku to sie nioe zmiesci.

Gość gość
Filmiki już widziałam ale dzięki. Dużo właśnie piszą o tej gondoli że mała.

Gość gość
Tak na marginesie to mam możliwość kupić taki za 500 zł gondola, spacerówka i fotelik. Cały komplet kupiony w październiku 2012. Mało używany. Opłaca się?

Gość gość
pewnie ze się opłaca-sprawdz tylko czy nie ma ukrytej wady-ja kupiłam wózek jane muum i okazało się że stelaż pod plastikiem był pospawany!!! Okazało się to jak pekł mi w tym miejscu...dziecko miało 6kg i jeździło w gondoli...całe szczęscie że się nic nie stało

Gość gość
No jasne - oglądniemy go dokładnie ale nigdy nie jest się w stanie w 100 % sprawdzić. Chodzi mi głównie o użytkowanie czy jest ok. Są przeróżne opinie.

Gość gość
chyba nigdy nie zrozumiem o co chodzi z ta małą gondolę w x landerze, dla mnie jest akurat, zgrabna, dziecko miałam średnich gabarytów i była akurat, toż 10 kg malucha się tam nie pcha :D. no chyba że ktoś ma dziecko 2 miesięczne mocno przerośnięte ;)

Gość gość
Sprzedawcy sie nie slucha. Jaki powoe,ze sozek ktory ma na magazynie jest wozkiem zlym?:) moze powiedziec,ze jakis jest lepszy/gorszy od innego co ma bo mu zalezy na opchnieciu i tyle. A tak swoja droga jakie wymiary ma ta gondola?

Gość gość
ja uważam że jak na tę cenę to jakość adekwatna do ceny, nie jest to wózek idealny...ale czy takie są?

Gość gość
Zapewne każdy rodzic ceni sobie inne cechy.

Gość gość
Powinno patrzec sie na dobro dziecka.najwazniejsze czy dzieckiem w wozku nie bedzie trzasc na wszystkie strony

Gość gość
No właśnie nikt o tym nie pisze a głównie o to mi chodzi ;(

Gość gość
Niektore sie zachowuja jak wozek bylby dla nich.ale wozek jest dla dziecka a kolorystyka i wygoda matki powinba byc na ostatnim miejscu

Gość gość
Nie nastawiałam się na żaden model - a tu taka okazja cenowa. Z drugiej strony nie chce kupować "okazji cenowej" która będzie beznadziejna i dlatego szukam opinii :)

Gość gość
Ja jestem w pierwszej ciazy i na wozku nie mam zamiaru oszczedzac

Gość gość
Zalezy jeszcze kiedy rodzisz w lato czy zime.bo jak zima to taka gondola starczy ale jak w wiosne albo lato to bedzie ciezko