Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna1214

artroskopia

Polecane posty

witam. miałam artroskopię kolana. we sieprniu miałam rekonstruowane ACL i szytą łąkotkę. Niestety za późno zaczęłam rehabilitację, bo dopiero 2 miesiące od operacji ( takie są terminy na NFZ). Ale nikt nie powiedział mi, że rehabilitacje są potrzebne jak najszybciej, bo wtedy wykupiłabym rehabilitacje prywatnie. Przez ten błąd teraz płacę.byłam już na czterech turnusach rehabilitacyjnych i niestety nic. Zgięcie zatrzymało mi się na 90 stopniach. z pełnym wyprostem też mam problem. Najprawdopodobniej porobiły mi się zrosty w kolanie. czy ktoś miał do czynienia z czymś takim? proszę o informacje. dostałam skierowanie na ponowny zabieg. termin to 4-5 miesięcy. dodam, że od października chciałbym podjąć studia, a przy takim terminie operacji to raczej się nie wyrobię. Może ktoś wie jak długo dochodzi się po takim zabiegu? Lub jakie są koszty płatnej operacji? z góry dziękuję.

Gość gość
cześć, ja miałam artroskopie kolana. Zabieg bezboleny bow ogólnym znieczuleniu. Ok miesiąca trzeba zupełnie noge odciążać-chodzić o kulach. Potem coraz lepiej aczkolwiek jedna operacja u mnie nie wystarczyła robiłam na NFZ u najlepszego lekarza w woj