Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks 6 miesięcy po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witam Was, ponieważ boję się ponownego szybkiego zajścia w ciążę i nie jestem zadowolona ze swojego wygląda unikam seksu :-( przez co mój mąż jest zły na tą sytuację.. Proszę powiedzcie mi jaką stosujecie antykoncepcję po porodzie ? Czy macie ochotę na seks, jak często się kochacie ? Czy widzicie różnicę we współżyciu po porodzie ? Pozdrawiam

Gość to bierz tabletki anty
a jak nie planujesz dziecka na długi czas to spirala - wychodzi tyle na miesiąc co tabletki i to jedne z tańszych . wygląd : -zdrowo się odżywiaj -trochę sportu: nie mówię żebyś od razu została mistrzynią fitness ale chociaż jazda rowerem, jakieś proste ćwiczenia -pomaluj paznokcie u stóp i rąk na czerwień -wybierz się do kosmetyczki, henna brwi poczujesz się lepiej! może nei bedziesz po tym wyglądać jak supermodelka, ale kto tak wygląda? ja mam 24 lata, nie mam dzieci i też mam swoje wady i zalety! NIE ŁAM SIĘ! i nie wmawiaj sobie że jesteś do niczego!

Gość gość
przypominam że biorąc tabletki antykoncepcyjne automatycznie nałożona jest na Ciebie ekskomunika i po śmierci idziesz prosto do piekła

Gość gość
ją to pewnie grzeje, a Ciebie tłuku tym bardziej nie powinno obchodzić co ona wybierze

Gość gość
prezerwatywa