Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonapuszka

Czy jestem gruba???

Polecane posty

Gość czerwonapuszka

Witam, mam 164cm wzrostu i ważę 58 kg - wciąż widze w lustrze grubaskę. Czy to normalna waga czy nadwaga? Od wczoraj od 14 do teraz zjadłam tylko 1 jogurt i wcale głodna nie jestem. Ale przede wszystkim wdzięczna jestem mojemu byłemu, który tydzień temu rzucił mnie bez powodu (tzn powód był - jestem idealna ale on potrzebuje więcej wrażeń i wyzwań w życiu) i od tego czasu nie czuje głodu :) Wiec dziekuje M :):)

Gość gość
Jak dlamnie to wzrost i waga wsam raz:-) zenimysie?

Gość gość
ja mam 57 kg na 174 cm...

Gość gość
To masz chudziutką pupęcje i maly cyc:-)

Gość gość
pewnie walisz się już

Gość gość
jesteś gruba bo być takim karakanem i miec 58kg? schudnij do 55 chociaż... a potem dziwic sie że na starość cyce jak u krowy wymiona.. laska zadbaj o siebie, ćwicz, bo się zapuścisz

Gość gość
to zalezy , mam ten sam zrost i waga miedzy 53 a 56 gdy przekrocze 56 czuje się jak balon ociężały z fałdami na brzuc******a mam taką figure tragiczna szersze ramiona wielkie cycki wąskie biodra i bardzo chude nogi , nienawidze tej postury przez bary wyglądam potężniej niż jest, a ty jaką masz figure ? bo jak gruszka to waga 58 będzie idealnie perfekcyjna

Gość gość
s********j debilu w rajtuzach

Gość gość
ja przy 165 ważę 53 kg :) i mam super kształty. Ty masz lekką nadwagę, bo masz prawie 60 kg przy no niskim wzroście...

Gość gość
ja mam 40 lat i przy wzroście 164 mam 55 kg, uchodze za szczupłą w łydce mam 32 cm , talia 66 cm, biodra 93, natomiast tu się zaczyna - w biuście mam 100 cm , pod biustem 75 i ramiona mam wg mnie za tłuste

Gość gość
Nie jestes gruba, oczywiście będą osoby twojego wzrostu z nieco niższa i nieco wyższa waga, alew to wszytko zależy od wielu czynników, budowy, umiesnienia. Trudno tak określić nie widząc sylwetki. Ale ze wstępnej informacji wynika ze jestes całkowicie normalna.