Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci są żałośni sytuacja ze sklepu

Polecane posty

Gość gość

dziś byłam u jubilera, czekałam na obsługę a obok siedziała dziewczyna z malutkim dzieckiem i jej mężuś. Czekali aż przyjdzie panienka z tego sklepu i przebije uszy tej małej dziewczynce. Przyszła taka mała czarnula z długimi włosami a facet jak otworzył japę i zaczął się na nią gapić to nawet na sekunde nie spuścił jej z oczu. Zatkało chłopaka i nawet się nie odzywał, stał tylko jak osioł i gapił się na nią bez przerwy. Nie wazne było dziecko, nie ważna była żona, ważna była dziunia ze sklepu. Patrzyłam na tą jego młodą żonę i miałam jej ochotę powiedziec że ma strasznego frajera za męża.

Gość hhhhhhhhhhh
a to u jubilera można przebijac uszy? pierwsze słysze.

Gość gość
ja też byłam zdziwona że można ale sama widziałam na własne oczy. Córeczka właścicielki przebijała uszy pistoletem bez rękawiczek :o polała tylko wodą utlenioną i to wszystko.

Gość gość
a skąd wiesz że to panienka pracuje w tym sklepie ? panienka=dziewica

Gość gość
bo stała za kasę naliczała należnośc za przebite uszy i zakupione kolczyki.

Gość gość
Można. Nie wszędzie ale można. Cóż żona chyba zauważyła ale ma to w d..e

Gość gość
Brzydka jestes dlatego sie na ciebie niegapil:-)

Gość gość
żona zauważyła, wszyscy zauważyli, to wyglądało idiotycznie, z tą otworzoną japą przez 10 minut nie oderwał wzroku.

Gość dffgfgfg
trochę przesadzasz chyba. Mój 60letni ojciec też się patrzy na młode dziewczyny, a jakoś są z moją matką do dzisiaj, żadnych zdrad, rozwodow nie bylo, to nic zlego, że facet się patrzy jak widzi ładną dziewczynę. Ty też byś się patrzyła jakby tam nagle wyszedł jakiś młody przystojniak o wyglądzie młodego Antonio Banderasa ;) Swoją drogą widziałam kiedyś bardziej obleśną sytuację. Przed sklepem stało dwóch typków około 30tki. Nagle ze sklepu wychodzi dziewczyna ubrana w szpilki, krótką czarną sukienkę. I normalnie jak ci faceci bezczelnie się patrzyli to nigdy czegoś takiego nie widziałam, przerwali rozmowę i oboje się gapili jak ona idzie aż nie znikła im z oczu. Szkoda mi się zrobiło ich żon, dziewczyn, no ale... życie

Gość gość
tylko to nie było zwykłe patrzenie czy obejrzenie się, on naprawde nie spuszczał jej z oczu w dodatku miał otwartą buzią i był tak zapatrzony że jak żona cos do niego mówiła to nawet nie słuchał. To byli młodzi ludzie, mieli z 22 lata ale już współczuję tej dziewczynie.

A niech się gapi ciesz się ze nie twój facet:) A może mu kogos przypominała ?Tez tak mogło byc

Gość hamerkanka
żal mi was dziewczyny że całe życie opieracie na facecie i na kogo patrzy , chlopy takie są, tak zostali stworzeni a wy sobie będziecie włosy z głów wyrywać bo całe zycie uzalezniqacie od tego faceta jak spojrzy na inna to wam sie świat zawala u mnie w ameryce kobiety sa wolne, maja pasje, ja trenuje, jeżdze na rowerze , piekne lasy , mamy pasje a chłop jest tylko dodatkiem do naszego życia ja zarabiam, mam pieniadze , nie musze polegac na facecie który broń boże na żadna nie spojrzy żal mi was bardzo , dziewczyn w polen

Gość gość
no tak, tłumaczmy ich że oni tak robią bo mają to w genach, f**k jakie to głupie :o nie chodzi o uzależnienie się od faceta, chodzi o to aby facet miał szacunek do swojej kobiety i nie robił takich rzeczy chociaż przy niej! Ja bym tego nie zrobiła swojemu facetowi i nie chce żeby on mnie w taki sposób traktował a pasje, finanse czy samodzielnosc nie ma nic do rzeczy!!!

Gość hhhhhhhhhhh
to ze sie mu spodobała to nie grzech. kazdemu moze sie ktos inny spodobac. 'nikt' od razu nie wskakuje komus do łóżka. ale w sumie facet idiotycznie zareagował. niech by sie mu spodobała, zrobiła wrażenie, ale czy musiał tak wieśniacko zareagowac? jak nastolatek ktory pierwszy raz zobaczył cycka. i jeszcze założe sie ze mu stanął.

Gość gość
a czego oczekiwalas po patologii,ktora malenkiemu dziecku przebija uszy? dziecko pewnie z wpadki bo normalny robi dzieci w wieku 20 lat?

A nie pomyslałas ze był w szoku bo mu bardzo kogoś przypominała ? Tak tez mogło byc

Gość gość
ja tez u jubilera uszy przebijalam, i dodam, ze ja mam takiego meza ,ze jak tylko na chwile popatrzy na inna to zaraz na mnie, a jak zob.moj wzrok bazyliszka to juz nie patrzy w inna strone haha, tak sie mnie boi, smieszne to jest bo ma 36 lat , jest wielki i ogolony prawie do zera, wyglada jak z mafii, a potulny jak baranek :):) 3eba meza wychowac

Gość gość
baby są głupie. Chłop się zapatrzył i tyle. Skąd wiesz, że dlatego się patrzył bo mu się ona podobała? Ja często patrzę na ciekawych ludzi, brzydkich, ładnych. Baby myślą, że jak facet się patrzy to już ją w głowie zdradza.

Gość hhhhhhhhhhh
ty hamerka to widze masz sen o ameryce. niestety nie spełniony. chciałabys tam byc, ale poki co to ogladasz ja na obrazkach. a co do faceta to niech sie mu podoba ale móglby gapic sie dyskretniej bo faktycznie żenujące to było.

Gość hhhhhhhhhhh
a z ta patologia to nie przesadzaj. ja tez przebiła uszy małej jak miala 3 mies i nie żałuje ani trochę. jesli bede miala druga córke tez tak zrobie. wole przebic takiej małej ktore chwilke zapłacze i zaraz nic nie pamieta, nizeli kilkulatce ktora da sobie przebic jedno, po czym rozbeczy sie, bardziej ze strachu niz z bólu i drugiego nie da tknąć. i co wtedy? a tak to przebiła i mam z głowy, a mała nie bedzie miała w przyszłosci stracha przed tym bo ma to za soba.

Gość gość
"dodam, ze" to jakiś obowiązkowy zwrot ka kafe? Bez tego nie można niczego opisać? Żaal.

Gość gość
a czy dzieci to krowy ze trzeba je obowiazkowo kolczykowac??

A może facet ma problemy z koncertracja , Przy Schizofremi też traci sie koncetracje i patrzy sie w 1 punkt i chorzy na ta chorobę nie wiedza momentami nawet na co patrza . To by wyjaśniało czemu nie reagował .

Gość gość
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia! Ja miałam taką sytaucję, żona pchała wózek a jej frajer sie wgapiał. żona pretensje- do kogo? do mnie! Walneła tekstem jakimś o gówniarach, ja miałam wówczas 17 lat! Myślałam, ze zwymiotuję. Dla mnie stary piernik, z bachorem, żonaty a fuj.. powiedziałam babie, zeby się lepiej szanowała i niech się nie obawia bo nikt by nie chciał popatrzec na jej KOZŁA:D

Gość gość
lady93---> ty nienormalna jestes czy co ,że takie denne wypowiedzi piszesz?...pieprzysz jakbyś się szmat nażarła :O

Nie pieprzee tylko pisze jak mogło być ,bo chorzyna sfizofremie tez są , a jak przez 10 minut nie reagowal to cos jest nie tak z nim

Gość gość
kiedys współczułam każdej której facet gapił się na mnie i podrywał, teraz trafił mi się facet który podrywa i gapi się na wszystkie :O