Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci są żałośni sytuacja ze sklepu

Polecane posty

Gość gość
to żadna choroba, ona mu się cholernie spodobała.

Gość gość
nie reagował bo mu się zwyczajnie w swiecie baba spodobała a nie od razu schizofrenika z niego zrobiłas albo ze mu kogos przypominała....podobała mu sie i tyle,a ze był prostakiem to sie gapił jak krowa na malowane wrota

TNo ale wtedy by reagował to musiała być na prawdę zjawiskowa , ale predzej był po prostu moze mieć jakies problemy ze sobą i z koncetracja aklurat ona stała na przeciwko i "wgapiał sie na nia"

Gość gość
mój facet tak się kiedyś w parku gapił na jedną blondynę że zrobiło mi się strasznie przykro, można się popatrzeć ale kurde gapić się przez długi czas na jedną to jest przegięcie.

Był po prostu chory , poza tym czy ludzi brzydkich sie na gapicie panowie? Czasem aż za bardzo ...

Gość gość
lady93--->przeciez ona nie stała jak słup soli tylko chodziła po sklepie,przebijała dziecku uszy a on dale sie gapił..twoje teorioe s a z doopy wyciągnięte,nie baw sie w psychologa bo ci to źle wychodzi

Gość gość
Taaaaa dokładnie takie same sytuacje mnie spotykały kiedyś, bo teraz jestem w ciaży. Laska idzie z wózkiem, jej małżonek gapi się na mnie z jęzorem na brodzie a ta do mnie z nienawistnym spojrzeniem....WTF?? Nawet patykiem bym go zwykle nie tknęła. Pomijam, że taki tatuś z żoną i wózkiem obok, wgapiający się w inne laski to odrażający widok. Z kopa na rozpęd powinni dostawać.

Gość gość
byłam tam widziałam i wiem że chory to on nie był, wcześniej normalnie rozmawiał z żoną a jak weszła ta ładna czarnula to go zatkało, ona nawet do niego nic nie mówiła tylko do jego żony ale ten chłopak był tak zauroczony że naprawdę wyglądało to komicznie. Otworzył buzię i patrzył maślanymi oczamio na tą dziewczynę nie spuszczając jej oczu.

A skad ja miałam wiedziec ze chodziła po sklepie?? Nie na pisałas tego to wspułczuje jego zonie

Gość gość
Ona cały czas chodziła, po sklepie, a to po pistolet a to do kasy, potem jeszcze po coś, a on cały czas patrzył na nią.

Gość gość
To może wy też zacznijcie gapić się na innych facetów, co za problem? czemu robicie z siebie takie ofiary? Przecież ci wasi faceci to na pewno nie żadni mega przystojniacy. Powieście sobie na ścianie plakat gołego faceta z super klatą i duzym przyrodzeniem, niech wasz facet poczuje sie przy nim taki mały i brzydki. Na ulicy jak zobaczycie jakieś ciacho to też się oglądajcie. Czemu my kobiety mamy zawsze być takie pokrzywdzone. Też się patrzcie!

Gość gość
taaa chory był,na stojącą pałe w spodniach :O

Sorry ale jak 10 minut nie reaguje to tak jakby było cos z nim nie tak , stad te domysły. Szkoda mi jego żony ten facet musi byc totalnym głabem:O

Gość gość
lady93--> to tobie wszystko trzeba pisac jak małemu dziecku,skoro przebijała uszy to wiadomo ze w miejscu nie stała tytlko chodziła...pomysl trochę zanim znowu bedziesz brednie o schorozfrenii pisac :O

Gość gość
mój facet powiesił sobie w pokoju kalendarz z prawie gołą cycatą laską i mnie to wkurza, nic mu nie mówię ale dla mnie to trochę dziwne. Ja bym sobie taki plata tez powiesiła tylko że w każdym sklepie same goły baby na kalendarzach,nigdzie nie ma przystojnych facetów, już nie mówiąc o ulicy.

Nie ale z tego co piszesz to wyglada na to ze facet miał jakiesd problemy z koncetracją jak 10 minut stał w miejscu i nie reagował A co to ja wróżka jestem ? Sorry ale tak normalne osoby sie nie zachowuje juz rozumiem kiljka sekund ale nie 10 minut

Gość gość
no nie było tak że non stop patrzył na tą laskę, czasami popatrzył przez sekundę na dziecko czy żonę ale trwało to chwileczkę.

Gość gość
możesz sobie z neta wydrukowac zdjęcia golych fajnych facetow i powiesic na scianie, co za problem? ja bym tak zrobila. I w telefonie tez zdjecie golego faceta. A takie kalendarze z golymi facetami na pewno też są, wszak teraz pelno gejow, wiec są tez i gazetki dla gejow z golymi facetami, kalendarze dla gejow na pewno tez są, trzeba dobrze poszukac. A swoja droga to bym zostawila takiego prostaka.

Gość gość
faktycznie, znalazłam przed chwilą w sieci kalendarz z przystojniakami :) chyba zamówię :)