Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wy też tak tyjecie od antykoncepcji hormonalnej

Polecane posty

Gość gość

Bo mi słów juz brak. Po porodzie przez rok bralam tabletki jednoskladnikowe, bylo ok, fajnie wyglądałam, szczupła i wogõle, przez kolejne pół roku nic bo mąż za granicą był, teraz biorę od pół roku i cholera jasna 8 kg na plusie, biust nie dosc że mam bardzo duży to aż mi kipi ze stanika kurde 80 h rozmiar a brzuch taki ze pytają mnie dyskretnie czy coś kolejnego się nie kroi a tabletki mialam już zmieniane bo lekarzowi zglasxalam. Chyba poproszę o spirale ale nie wiecie nawt jaka jestem zła bo unikam słodyczy, tluszczów, dużo sobie odmawiam a wyglædam jak nawet nie wiem co

Gość gość
a może to problemy z tarczycą? Badałaś TSH?

Gość gość
Wlaśnie, że wybadałam się od a-z i wszystko w normie. Najpierw brałam yasmin a teraz konzatrept czy ak się to pisze

Gość gość
ja po porodzie szybko Schudlam i jak zaczęłam brać tabletki jakieś dwa miesiące po porodzie wazyłam mniej niż przed ciaza. wszyscy mówili że jestem bardzo chuda. liczyłam że dzięki pigulkom chociaż trochę przytyje ale nic... Schudlam jeszcze 5kg. od początku biore levomine.

Gość gość
Ja tyje bo mam chora tarczycę i nie wiem co mam robić biore hormon na tarczycę innych hormonów nie. Miesiączke mam w kratkę masakra