Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

precz z czapeczkami

Polecane posty

14:56 padłam :D. A co do tematu no to niektore mamy przesadzają z przegrzewaniem.

Gość gość
popieram u nas w JuEsEj też nie ma w sklepach czapek

Gość gość
No i co wczoraj 6 stopni mialam czapki nie nalozyc?:) bo kwiecien mamy? A dzis tak mi nawialo w ucho mimo 10 stopni,wiec wspolczulabym lysej lepetnie mojego roczniaka bez czapki. Ale wczoraj widzialam matke z 2 latkiem bez czapki:D super widok. Nawet mpj maz nalozyl czapke bo mu bylo zimno. No ale mamusia byla cool,moze sie na forum pochwalic,ona czapki swojemu dziecku nie wklada:D

Gość gość
W juesej to moze w spozywczym szukalas? Hehe a se gadajcie,ze nie ma a w brazyli maja welniane:) mam prpsto z brazylii dziana welniana,ze sklepu! Dla noworodka-malego niemowlaka. Szok. Tam mozna dostac czapke,ale zacofani.

Gość gość
k***a mac, tylko Holandia i Holandia. Babo, to jest polskie forum i wiekszosc ludzi tu piszaca mieszka w Polsce. Byc moze w Holandii jest cieplej wiec mozesz sobie ze swoim bahorem po******lac bez czapek i w krotkim rekawku. A tak naprawde gowno to kogo obchodzi, siedzisz w Holandii to siedz i nie przypieprzaj sie do normalnych ludzi tepa dzido.

Gość gość
Ostatnimi dniami p**dzi jak w kieleckim na dworcu i co maja dzieci z gola glowa chodzic

Gość gość
A co tam. Wczoraj u nas 6 stopni a mamusia prowadzi klkulatka w cienkiej bluzeczce i ocieplaczu a jemu az szczeka latala z zimna i dygotal. No ale takie piekne slonce mamy i przeciez wiosna!:)

Gość gość
Normalnie kocham takie tematy.

Gość gość
Mamusia zagraniczna Holenderka mnie roz******la:) umiesz chociaż dzień dobry w ichniejszym języku moja ty Holenderko:)

Gość gość
Pewnie wp*****la ser holenderski, zamyka oczy i se wyobraza, ze jest w Holandii. :D Ten Sybir mnie rozwalil :D :D :D

Gość gość
Miesiac czasu na robotach w Holandi byla i juz holenderka.kurcze bylam w weeken na litwie.mowcie mi litwinka

Gość gość
Ja bylam na urlopie w Norwegii - mowcie mi Norga :D A nalepiej Obieżyświat :D

Gość gość
Slyszalam ze do holandi polki jezdza zeby sie puszczac za kase

Gość gość
a kto by chcial polkom placic?

Gość gość
A to tam ta slynna ulica?

Gość gość
a temat byl o czapkach eh

Gość gość
Co do czapek,to powiem wam tak jezeli uwazacie ze trzeba zakladac to zakladajcie jezeli nie to nie

Gość gość
widzę wszystkie matki tu takie obeznane a z Holandii tylko czerwoną kojarzą i ser, a takie wykształcone, zapomniałyście błysnąć o wiatrakach. Żal d**ę ściska że się mieszka za granicą parę lat i ma się kasy jak lodu na sybirze :P żeby nie pokazać że się zazdrości tego że można tam po ludzku żyć to lepiej napisać że polka jedzie się tam puszczać oj moje drogie z dziury dechami zabitej wykazujecie typowe cechy mentalości polaków, tylko zazdrość i krytyka a g***o wiecie. i tak umiem powiedzieć dzień dobry, nawet nie tylko to

Gość gość
Oj ile jadu,nie kazdy ma ochote szlajac sie po holandi

Gość gość
Wy z "wielkiego swiata" uwazacie ze co obce to lepsze,pogoda,ludzie itp.i chwalicie sie tutaj nie wiadomo czym i wyzywacie o "polaczkow" i roznych innych

Gość gość
już wolę szlajać się po holandii ale za to mieszkać w dużym domu i wozić się autem z salonu niż zapierdzielać w POlandi i pół wypłaty oddawać państwu. Rząd w pl nie normalny to jak ludzie mogą być normalni

Gość gość
Tez mam dom i samochod i mieszkam w polsce.aha i nie mamy kredytow

Gość gość
I co mozna?mozna.

Gość gość
a ile lat na to pracowałaś?

Gość crazy monkeyyyy
szkoda, że dopiero za granicą coś ci się udało. Uwierz mi i w Polsce są ludzie, którzy zarabiają pieniądze. Nie muszą się tułać po świecie. Śmieszne jesteście z tym wyśmiewaniem polskich matek. Ledwo wyjechały i mają ich tam za dziadów a tak jadem plują

Gość RH
Tylko w Polsce widujesz dzieci w czapkach? To moze powinnas szerzej otwierac oczy? www.savethechildren.de/was-wir-tun/ueberleben-und-gesundheit/muetzenkampagne/eine-muetze-voll-leben/ Oto jeden z przykladow i dowodow na to, ze nawet w cieplych krajach bardzo istotna jest utrata ciepla przez glowe.

Gość gość
Jakies 5 lat,mam wlasna firme w polsce a maz jest prawnikiem

Gość gość
kotku to jest strona niemiecka, czy niemcy są ciepłym krajem no nie wiem

Gość gość
Wyobrazcie sobie,se mam wielu znajomych w roznych krajach,obserwujemy soe np.na instagramie i uwierzcie,ze nawet w afryce malutkim dzieciom zaklada sie czapeczki. I to murzyniatkom a nie dzieciom polakow. I nie chodzi tu ze tam w dzien upalnie a w nocy zimno,bo w nocy te dzieci spia. Ale okrycia glowy maja i czepeczki normalne bawelniane nawet w dzien.

Gość gość
Zalezy ktora czesc niemiec.bo w gorach to zimno.a tak ogolnie to zalezy skad powieje