Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolna 35 latka, jak normalni (nie prawiki z kafe) mezczyzni taka odbieraja?

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie?

Gość gość
pytam oczywiscie Was kobiety !;)

Gość gość
jako starą rurę hahahha

Gość gość
stara panna

Gość gość
za mało info.

Gość gość
Sweet sweet Tulipan , dzieki za opinie.

Gość gość
To zależy. Czy masz dzieci, czy jesteś rozwódką itd. Jak jesteś singielką bez zobowiązań, to jakiś czterdziestolatek może być zainteresowany. Bo twoi rówieśnicy będą woleli raczej taką 28-33.

Gość gość
z tego co czytam po forach to faceci uważają tak: - coś z nią nie tak - brzydka, gruba, żaden jej nie chciał - puszczala sie po dyskotekach i nikt jej nie chcial za żonę - księżniczka mająca duże wymagania szukająca ksiecia z bajki. Mało kto pomyśli, że po prostu miala pecha...

Gość gość
nie mam dzieci, nie mialam meza, jestem wolna, pytam dojrzalych inteligentnych ludzi o zdanie ;)

Gość gość
dziewica ?

Gość gość
co innego 35 lat ,rozwodka,samotna matka,a co innego singielka...z doswiadczenia wiem,ze wiele tych singielek po 30 za normalne to nie sa...

Gość gość
waze 61kg, 174 cm wzrostu, wymagan duzych nie mam - chce by mily, rodzinny (moze miec jedno male dziecko), pracowity i zadbany, najchetniej wdowiec

Gość gość
haha nie myśl co kto myśli , żyj

Gość gość
przegrała życie ...

Gość gość
samo to,ze najchetniej wzielabys wdowca za normalne nie jest

Gość wolna 35 latka
a dlaczego rozwodka jest normalna a kobieta maja pare zwiazkow za soba ktory zaden nie skonczyl sie slubem jest nienormalna? uwazacie, ze kobieta biora rozwod ma wiecej wad niz kobieta konczaca zwiazek z mezczyzna? co nie tak jest taka kobieta? moze jakies przyklady podacie tego co wypisujecie ... nie jestem dziewica

Gość gość
wypowiem sie jako kobieta: w Niemczech,gdzie mieszkam jestes normalna kobieta,mozesz w kazdej chwili zmienic swoj stan cywilny,lub urodzic dziecko,lub sie z kims zwiazac,w normalnym kraju nie dziwi nikogo kobieta czy facet po 30-stce nie obarczona gromada dzieci. natomiast w Pl-to juz sama wiesz po wpisach innych-nikt jej nie chcial-to typowe idiotyczne polskie myslenie albo ze ksiezniczka itp to jest wlasnie ta roznica,ktora wychodzi na powierzchnie w czasie rozmow miedzy Polaakami a np,Niemcami

Gość wolna 35 latka
mezczyzna po rozwodzie mniej mnie przekonuje niz wdowiec, ktory kochal zone i ja stracil, a rozwod zawsze bierze sie z jakichs powaznych negatywnych sytuacji, zdrad, nieszanowania partnera, zlych razacych wad, natomiast wolny kawaler tez moze byc jesli bedzie taki jak napisalam powyzej

Gość gość
a ktory dla Ciebie jest bardziej normalny 35 letni kawaler czy rozwodnik?

Gość gość
skoro masz za sobą "pare związków, z których żaden nie zakończył się ślubem", to znaczy, że jesteś przechodzona i nieatrakcyjna, nie nadajesz się do małżeństwa.

Gość gość
znam taka jedna kobieta sukcesu pelna geba. spelnia sie i realizuje zawodowo, niezalezna finansowo, zadbana, ladna, dobrze ubrana swietna kolezanka ale jesli chodzi o facetow to ma takie wymagania ze malo ktory by przeszedl rekrutacje jest szczesliwa i spelniona

Gość gość
skoro masz za sobą "pare związków, z których żaden nie zakończył się ślubem", to znaczy, że jesteś przechodzona i nieatrakcyjna, nie nadajesz się do małżeństwa. xx no to czemu faceci żenią się z bylymi prostytutkami, dzi\wami co mialy sponsorow? kwestia szczęścia, tylko i wylacznie. Bo nawet najwiekszy ku\\rwy za mąż wychodzą.

Gość gość
ale wieśniackie teksty , ludzie ja uważam że mądra kobieta ,nie wychodziła za mąż by tylko mieć staus mężatki a wyjść za mąż i za chwilke być rozwódką to już lepszy status? hehe .35 lat to doskonały czas na bardzo mądry wybór osoby by spędzić z nim reszte życia

Gość gość
zalezy kogo uwazasz za normalnego mezczyne. jak facet jest inteligentny to nie bedzie o Tobie nic myslal ani negatywnie ani pozytywnie , dopoki Cie nie pozna lepiej. a jak bedzie myslal stereotypami, to watpie zebys byla takim zainteresowana, jezeli jestes madra kobieta. lepiej byc sama niz z idiota.

Gość wolna 35 latka
skoro masz za sobą "pare związków, z których żaden nie zakończył się ślubem", to znaczy, że jesteś przechodzona i nieatrakcyjna, nie nadajesz się do małżeństwa. x A wolny 35 latek ktory nigdy nie mial dziewczyny nadaje sie do malzenstwa, na czym opierasz to co piszesz? z sufitu najprodobniej, Mezatka czy rozwodka 35 letnia jest atrakcyjna a 35 letnia wolna nie jest? Moze wypadaloby jakos uargumentowac te brednie? czy moze masz kompleksy?

"stara panna"- takie określenie funkcjonuje chyba tylko na waszych wsiach. niezależne, wykształcone kobiety często dopiero po 30 zaczynają myśleć o rodzinie, bo najpierw jest nauka, potem zapewnienie sobie dobrej pozycji zawodowej i taka kobieta często jest dużo atrakcyjniejsza i bardziej pełna energii od zmęczonych życiem mamusiek.

Gość gość
przeciez faceci nie chca malzenstw, slubow, dzieci, tylko zle kobiety ich do tego zmuszaja, a oni, biedactwo nie wiedza jak sie sprzeciwic. dlaczego wiec mezczyzni uwazaja taka dziewczyne za dziwadlo? trąci hipokryzja

Gość gość
jakiś 40 latek bedzie zainteresowany ? szok .... macie nasrane w głowach idioci , ja mam 38 i wygladam na tyle ale figure mam jak nastolatka i,uganiają się za mną faceci przed 30 tką , 26 -28 widze jak na mnie patrzą żaden stary luj nigdy nie zwraca uwagi jak ktoś dobrze napisał wiedzą że nie dla psa kiełbasa

Gość gość
gościu trafiłeś w dziesiątke:D,