Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe na miasto

które auto wybrac do 8 tys

Polecane posty

Gość małe na miasto

witam proszę o poradę musze kupić samochód do 8 tyś żeby dojeżdżać do pracy ok 4 km i nie wiem które wybrać mam do wyboru ; pande , seata arosa ,ww lupo ,merc klasa a 140,chewrolet aveo ,najważniejsze żeby mało spalał np. gazu i nie psuł się

Gość gość
lupo w ropie pali 3l i jest najbardzije oszczędnym autem wszechczasów, ale nie wiem czy za te pieniądze kupisz takiego bo raczej mało kto je sprzedaje

Gość prawictwo pospolite128
pandy raczej nie kupisz za 8 tys chyba ze z demobilu .. Ceny pandy zaczynaja sie od 10 tys zł Merc klasa a to totalny złom . Nie ma gorszego auta.. Tutaj masz jak sie przewraca miedzy pachołkami .. Jakosc tego auta to chinszczyzna http://www.youtube.com/watch?v=Um-XlKerWvA Lupo niezbyt dobry wybór znam kolesia , ktory caly czas narzeka na to auto aveo tez nienajlepiej.. Z tych aut ktore podałas dołóz ze 2 tys i kup Pande z 2004 roku za 10 tys .. To bedzie najlepszy wybór ewentualnie moze seat arosa .. Ale ja bym stawial jednak na pande

od razu skresliłbym Mercedesa to najgorsze z tych aut totalnie niedopracowane .. Sasiad ma VW lupo i caly czas mu sie cos w nim psuje tez nie polecam arosa to auto o ktorym najmniej wiem , ale wydaje sie lepszym roziwazniem niz wieswagen . Panda za to to proste auto , ale stosunkowo bezproblemowe .. Podobno duzo lepsze niz seicento. Wiec jesli ma byc do miasta to bedzie najlepsze rozwiazanie z podanych przez ciebie aut

Gość małe na miasto
pande kupie spokojnie za tę kase a co myślicie o opel cors

Gość małe na miasto
a audi a4

Gość małe na miasto
miałam kia rio z 2003 i sprzedałam teraz żałuje i musze szybciutko coś kupić może ktoś jeszcze poradzi

najlepiej rozejrzyj sie za panda albo Citroen C2 być moze za Oplem , ale z wiekszym silnikiem..

a audi a4 audi a4 kupisz za 18 tys zł . Poza tym to auto nie do miasta .. Jest wieksze i duzo benzyny bierze .. W pandzie bedziesz miec spalanie 5 litrow w Audi 8 litrów na trasie ..wiec rachunki za paliwo o polowe wyzsze. Najgorsze auta , to te na rope .. Tam jest duzo drogich czesci do zepsucia i wielkie przebiegi .. Dlatego wybierz silnik benzynowy koniecznie.

audi skreslibym od razu ze wzgledu na koszty utrzymania .. Sama napisalas ze chcesz niskie spalanie .. Audi A4 ma spalanie wyzsze niz opel astra 2 wiec zupełnie nie spelnia twoich podstawowych wymagan .. Astra 2 pali okolo 6,5 litra na trasie panda czy citoren c2 około 5 litrów benzyny a Audi około 8 litrów .. Wiec zdecydowanie najgorzej.

Gość małe na miasto
audi a4 miałam na myśli takie małe 3 drzwiowe z 1999 roku w tej kasie co mam zmieściłabym się chyba rzeczewiscie niemam wielkiego pola do popisu i kupię pande dzięki

nie zmiescilabys sie . Audi male jest najdrozszym autem ze wszystkich tutaj wymienonych ceny sie zaczynają od 14-15 tys zł .. 8 tys to kupisz jakiegos złoma.... Widze mala wiedze u ciebie o autach ..

Citroen c2 ma dobre bezawaryjne silniki wiec tez ciekawa propozycja, jednak sklanialbym sie raczej ku pandzie .. Mozesz obejrzec citroena i pande i porównac ktory ci bardziej pasuje

vw polo lub toyota yaris :) miałaś na myśli Audi A3 a nie A4 ale tego szrotu nie kupuj, audice są strasznie awaryjne a dobre technicznie są rzadkością. Musisz to brać pod uwagę, gdyż nie chcesz aby Twoje auto spędziło 3/4 swojego ''życia'' w warsztacie. x Najlepiej znajdź kogoś w gronie bliskich, znajomych, kto zna się na autach i pojedzie z Tobą obejrzeć. Pamiętaj, że młodsze rocznikowo nie zawsze znaczy lepsze. Są marki, których kilkunastoletnim modelom te najnowsze fiaty i kia do pięt nie dorastają. ;)

Gość małe na miasto
moja wiedza opiera się na allegro ha ha dzięki to będzie pierwsze auto które kupuje bez pomocników

Gość małe na miasto
jakie to auta jedyne bez awaryjne jakie miałam to merc clk z 1999

polo to wieśwagen -omijaj wieswageny z daleka Wybierz pande moze yaris albo citroen c2

mój wujek miał passata i 4 tys dał za naprawe pompy .. Jego blad ze kupil ropniaka .. Benzyna jest mniej awaryjna Sam przyznajł ze juz nigdy nie kupi szmelcwagena

To prawda ostatnie dobre mecedesy robiono w 1989 roku , potem to rdza i złom .. Kia w 1989 roku robiła słabe auta , ale idzie cały czas do przodu . Mercedes stacza sie na samo dno .. Kazdy kolejny rok to coraz nizsza jakosc tych samochodów Wiec mozesz zalozyc ze mercedes z 1992 roku jest duzo lepszy niz ten z 2002 czy z 2012 a Kia z 2004 jest duzo gorsza niz ta z 2014 Mamy tendencje odwrotną

Gość małe na miasto
a co myślicie o skoda octavia

Gość gość
4 km? TO może lepiej skuter?

Gość gość
weźcie też pod uwagę ceny części przy kupnie samochodów, możecie posprawdzać np na http://www.autodaw-czesci.pl/ by ewentualne naprawy dużo Was nie wynosiły

Gość gość
Czego się prawictwo tak volkswagenów uczepiłeś? W mojej rodzinie mamy tylko i wyłącznie volkswageny i audi ( na mazurach częsta sprawa haha) Ja mam polo i nie narzekam- benzyna+gaz Jedyne co mi się w nim psuje to skrzynia biegów, no niestety polówki mają to do siebie Wcześniej miałam audi A4 ale to nie na miasto dla Autorki Miałam też volkswagena2(ZNOWU) i powiem Wam, że to najlepsze autko na świecie, bezawaryjne, mimo lat zero rdzy, każdy mechanik naprawi- a psuje się b.rzadko i żałuję, że sprzedałam