Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zabrać synka do szpitala aby odwiedził tatę ?

Polecane posty

Gość gość

Mąż wczoraj miał 3,5 godziną operację biodra. Mogę zabrać synka do niego na godzinę góra dwie ? Synek ma 7 miesięcy.

Gość gość
proszę Cię. Męza nie ma w domu dzień czy dwa a nie miesiąc by się tak stęsknił. Dziecko niepotrzebnie może zachorować. A nadodatek jest tak małe że i tak jeszcze nie kuma i samo nie woła ze chce do taty wyluzuj...

Gość gość
W szpitalu, którym leży mój mąż sale są jednoosobowe. On chce.zobaczyć sie z naszym synkiem, ale ja nie wiem co zrobić.

Gość swiatowa4943
zróbcie sobie video-konferencję ;)

Gość gość
jeśli szpital zezwala na odwiedziny dzieci (a bardzo często nie - dowiedz się) a mąż się stęsknił to weź już zaraz się zarazi, zwłaszcza na oddziale ortopedycznym albo chirurgii do galerii łażą z noworodkami a do jednoosobowej sali na oddziale orto lub chir. bałyby się zabrać

Gość gość
W szpitalach są jasne zasady - na większości oddziałów dzieci aż do 14 roku życia nie można zabierać- więc najlepiej niech mąż albo Ty przy następnej wizycie zapytaj lekarza lub oddziałowe pielęgniarki.

Gość gość
Czytałam na stronie szpitala, że na dział ortopedii można normalnie zabierać dzieci.

Gość gość
autorko ile założysz jeszcze tematów o mężu który jest po operacji? Ile? Zajmij się dzieciakiema nie pisz w kółko o tym samym!

Gość gość
boże jeden dzień nie widział dzieciaka i tak się stęknił :O...niech się tylko nie zesra z tej tęsknoty :O:O

Gość gość
ciekawe czy ten mąz jest cos wart? Czy zasługuje na to co ta kobieta wyprawia pod jego nieobecność:P