Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy cwiczycie Rano czy Wieczorem?

Polecane posty

Gość gość

A jezeli rano to o ktorej? Jaka pora wam bardziej sluzy?

Gość gość
wole wieczorem

Gość gość
wolę wieczorem, rano też może być najgorzej popołudniu

Gość gość
W zaleznosci od czasu. Lubie rano, bo potem mam juz dzien caly na inne rzeczy. Wieczorem bywam zmeczona, ale zawsze cos tam z siebie wycisne. Rano cwicze 1-2 razy w tyg. a wieczorem 2-3. 3 treningi to minimum, ktorego sie trzymam twardo.

Gość gość
na zmianę

Gość gość
rano cwiczyc nie wolno bo organizm nie jest przyzywyczjjony po śnie, i jak sie przeciwczysz to mozesz dostac zawalu.

Gość gość
No z tym zawalem to chyba przesada? A nie mozna np. rano cwiczyc po zjedzeniu np. banana? Za malo? Wieczorem zwykle mi sie nie chce. A tak rano to nie mam wymowek, wstaje cwicze i nie musze sie martwic, ze znowu wieczorem cos mi wypadnie.

Gość gość
ja wolę rano, bo po pierwsze mam już to z głowy i nie jestem taka zmęczona jak wieczorem a po drugie po ćwiczeniach jestem głodna, a wieczorem ograniczam jedzenie :P

Gość gość
No wlasnie u mnie tez tak samo. Jak przekladam Sport na wieczor to w 70% moge byc pewna, ze nic z tego nie wyjdzie. Bo zawsze znajdzie sie Jakis powod, to telefon, to ktos wpadnie, albo jestem zmeczona, albo musze troche popracowac. I tak z planowanych 5 razy wychodzi tylko 2 do 3 razy w tygodniu. Jutro sprobuje. Przed cwiczeniami zjem banana. Potem sniadanie. Mam nadzieje, ze to starczy. Bo nie mam rano tyle czasu by cwiczyc 1, 2 h po sniadaniu;-)

" No wlasnie u mnie tez tak samo. Jak przekladam Sport na wieczor to w 70% moge byc pewna, ze nic z tego nie wyjdzie." bo pewnie należysz do ludzi, którzy zmuszają się do ćwiczeń z różnych względów. ja kocham biegać, robię to hobbystycznie. nie biegam zimą (późny listopad-marzec), ale już teraz, nawet dziś, mimo że jest dość chłodno u mnie, musiałam wyjść.

Gość gość
ja rano ćwiczę ale po upływie 1,5 godziny od śniadania tak dwa razy w tygodni a w pozostałe dni ćwiczę po 18

Gość gość
A ktos z was cwiczy np codziennie o 6 rano?

Gość gość
Ja wolę wieczorem koło 20 bo wtedy mam najwięcej energii. Rano ani po południu nie daje rady bo nie mam siły