Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża? Coś jest nie tak!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, od pewnego czasu (ponad tydzien) mam dziwne objawy... Moze mam paranoje, bo co miesiac mysle ze jestem w ciazy - z chlopakiem wogole sie nie zabezpieczamy, uprawiamy seks 3 do 4 razy w tygodniu... Chlopak normalnie we mnie konczy (od 7 miesiecy) i nigdy nie zaszlam nigdy w ciaze. Ale teraz od tygodnia mam bole piersi i sutkow, ponadto bardzo boli mnie prawa strona podbrzusza - NORMALNIE uznalabym to za objawy nadchodzacego spoznionego okresu, ale teraz zaczynam sie martwic... Od 2 tygodni mam poranne nudnosci, 10 dni temu mialam cos jakby okres ale z rozrzedzana krwia, taki sluz lekko rozowy lekko pomaranczowy... Ponadto 3 lata temu mialam aborcje poprzez, podanie tabletek i rozpuszczenie i wydalenie plodu jako krwi. Wtedy duzo szukalam o problemach z ponownym zajsciem w ciaze i natrafilam na temat niedroznosci jajnikow. Czy to wszystko moze miec jakis zwiazek czy poprostu schizuje?

Gość gość
A wiesz co to test ciazowy?

Gość mamamamaamiii
zrób test ciążowy i zacznij się zabezpieczać tępaku

Gość gość
"rozpuszczenie płodu"- tobie to sie chyba mózg rozpuścił

Gość sjfhjs
Boże! Dokonałaś aborcji = zabiłaś swoje dziecko, a teraz zamiast się zabezpieczyć przed ponownym zajściem w ciążę to ryzykujesz... Nie rozumiem Twojego toku myslenia, ale Twoje życie - Twoja sprawa.

Gość gość
O co ci chod******ońcu? Nie zabezpieczasz się a boisz się ciąży. Jesteś kompletnie nielogiczna. Owszem jak najbardziej możesz być w ciąży. Aborcja nie oznacza że nie zajdziesz w ciążę.

Gość gość
czemu nie zrobisz testu ? kiedy miałaś ostatnią @?

Gość gość
a ty chcesz byc w ciazy,bo nie rozumiem?

Gość gość
Ja zrozumiałam że autorka z jakiegoś powodu uznała że nie zajdzie w ciażę i współżyje bez zabezpieczeń -a no tak bo skoro nie zaszła od 7 mies. to nie jest to możliwe w ogóle. Martwi się o zajście w ciążę ale jak widać zabezpieczenie to wg niej jest zbędne.

Gość gość
nie to na pewno sraczka

Gość gość
urzekła mnie twoja historia