Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama9latki

Moja córka i jej koleżanka jestem w szoku !!!

Polecane posty

Gość mama9latki

Moja 9letnia córka ma rok starszą koleżankę. Przy mnie dziewczynka zawsze grzeczniutka, milutka, ale coś mi czasem w niej zgrzytało, takie oczka rozbiegane, chytry uśmieszek...ewidentnie coś z nią nie tak, niektórzy problem z głową to mają na twarzy wypisane. Zaczęłam jej się lepiej przyglądać...i niestety miałam rację. Wczoraj bawiły się w pocztę, pisały listy i wkładały do koperty, miały to otworzyć po świętach. Oczywiście, jak młoda była w szkole, ja to dzisiaj otworzyłam... i mało nie padłam :O ta mała napisała do innej dziewczynki, że jej nienawidzi, zwyzywała ją od s\z\m\a\t d\z\i\w\e\k p\o\j\e\b\u\s\e\k i grożby typu masz p\r\z\e\j\e\b\a\n\e

Gość mama9latki
a co mnie rozśmieszyło-wszystko przyozdobione kolorowymi, brokatowymi długopisami i jeszcze kwiatki i motylki :O

Gość mama9latki
Co z tymi dziećmi ? wiem, że czasem rodzice muszą zabronić swojemu dziecku kolegowania się z innym, ale myślałam, że takie problemy będą jeśli już to za parę lat

Gość gość
a jak masz zamiar to rozwiązać, przyznasz się córce że grzebałaś w jej rzeczach?

Gość mama9latki
Poszłybyście do jej matki ?

Gość gość
przeczytałaś list od koleżanki do córki? spoko

Gość gość
zależy jaka ta matka jest, jeśli to jakaś patolka lub tępa różowa dziunia to chyba nie bardzo ma to sens.

Gość mama9latki
to nie był list do mojej córki, one bawiły się w pocztę, wszystkie listy wrzuciły do jednej koperty. Moja to pisała do zająca prośby o prezenty :) to jest jeszcze straszny dzieciuch. Ta jej koleżanka napisała do innej koleżanki-swojej sąsiadki. Moja córa ma 9 lat, w tym roku komunia, to nie jest nastolatka, jakie ona może mieć osobiste rzeczy ? ja jeszcze pokój sprzątam. Zresztą, ona mi wszystko opowiada, i nigdy z niczego nie robi tajemnic. Ona nawet nie widziała co ta druga napisała. Jak jej to dziś pokazałam to się popłakała :(

Gość mama9latki
znam jej matkę, biedna dziewczyna, schorowana, mężą ma przygłupa.

Gość mama9latki
ty się dziewczę nie wypowiadaj, jak będziesz miała kiedyś swoje dzieci, w co wątpię, to ci się śpiewka zmieni :P

Gość gość
pewnie ze musisz isc i pogon gowniare na kopie jak ci do domu przylezie

Gość gość
a skąd wiesz że to napisała ona a nie twoja córka :P

Gość gość
Ja bym pokazala matce ten list.

Gość mama9latki
tego nawet nie skomentuję :P

Gość mama9latki
właśnie chyba będę musiała i powiem, żeby jej do nas już nie puszczała :O nie cierpię takich akcji

Gość gość
niestety musisz cos z tym zrobic, umow sie z matka dziewczynki(mam nadzieje,ze to normalna dziewczyna) i pokaz ten list. ja bym mojej corce ograniczyla kontakt z ta dziewczynka, narazie jest mloda a co bedzie za kilka lat?