Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemZaniepokojona17383

żółty śluz :'(

Polecane posty

Gość jestemZaniepokojona17383

witam mam 19 lat zauważyłam dzisiaj na wkładce żółty sluz taki żółty jak żółtko co to może oznaczać , również przy podcieraniu na papierze jest żółty ? Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczeń ale nie doszedł we mnie. Boje się ze to może oznaczać ciąże , dodam że @ powinnam dostać 1 maja . Test zrobię w najbliższym czasie ale chcialabym coś już wiedzieć od was , miałyście ten śluz i co on oznacza ?

Gość szczesliwaniela12
Powiem ci tak , możesz być w ciąży bo każdy stosunek nie jest pewny

Gość gość
Przed spodziewaną miesiączką pojawił mi się gesty biały śluz, w dniu spodziewanej miesiączki test wyszedł pozytywnie. Zrób test ciążowy z moczu 1 maja (skoro wtedy masz dostać okres). Czy ten śluz ma zapach? Może to początek infekcji intymnej. Na wszelki wypadek zacznij na noc zakładać invag, który zakwasi pochwę i zahamuje rozwój infekcji. Nawet jeśli jesteś w ciąży probiotyk nie zaszkodzi maluszkowi. Musisz się uzbroić w cierpliwość i poczekać do maja.

Gość Kasia3434
Żółty śluz według mnie świadczy o infekcji, czujesz pieczenie lub swędzenie lub specyficzny rybi zapach? Na Twoim miejscu zrobiłabym kurację probiotykiem dopochwowym invag przez 7-dni aby zapobiec ewentualnej infekcji. Ciąża przy stosunku bez zabezpieczenia jest zawsze możliwa więc zrób test w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość SpecDsProbiotyków
Żółty śluz może być jednym z objawów infekcji intymnej, śluz ciążowy jest raczej wodnisty, mleczny, bezwonny,ale niczego nie można wykluczyć. Zapraszam na stronę www.invag.pl w zakładce infekcje pochwy znajdziesz opisy najczęstszych infekcji intymnych oraz przykłady nieprawidłowych wydzielin. Test ciążowy można zrobić najwcześniej 10 dni od stosunku z porannego moczu.