Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uliulijanka

NIE ODBIERAJCIE POLECONEGO Z WOJSKOWEJ KOMENDY UZUPEŁNIEŃ

Polecane posty

Gość uliulijanka

Hej dziewczyny jestem z Dolnego Śląska i nie wiem co się dzieje ale coś niedobrego, bo zaczęły przychodzić wezwania do WKU. Już trzynastu moich znajomych dostało. Najpierw młodsze roczniki i lepsze kategorie czyli A i B, teraz zaczęli dostawać ci z kategorią C i D oraz starsze roczniki. Ja w razie czego to mówię, że nie odbieram, z mężem kontaktu nie mam, nie wiem gdzie jest. No akurat mam taką możliwość. Jak możecie też tak róbcie, po co maja być nasi chłopcy sądzeni za dezercję albo co gorsza bić się za NATO i Putina, bo ja to tylko z tym kojarzę :/

Gość gość
ales glupia :D

Gość uliulijanka
czy u was też są takie akcje? ktoś coś wie?

Gość katarzyna z niedzwiedzina
Mój maz ma kategorie E wiec sie nie martwie...:D

Gość gość
Jestem z Zakopanego wezwanie mąż dostał nie odebrałam oczywiście

Gość gość
nie, u nas nie ma nic takiego ani wśród znajomych z innych rejonów Polski też nie.

Gość uliulijanka
Mój brat nigdy nie dostał, a teraz właśnie dostał :(

Gość gość
nic wam nie da nie odbieranie wezwan, poczytajcie kpa 🖐️

Gość gość
jak rok temu tutaj pisalam, ze kraje sie zbroja to mnie wszyscy tutaj wysmiali... macie teraz

Gość poznanianka_jedna
Poznań, było parę wezwań w ostatnim czasie ale się migają z tego właśnie Krymskiego powodu :P :P

Gość gość
my sie nie zbroimy, spokojna twoja rozczochrana :D

Gość gość
Niezłe żarty macie moji drodzy.

Gość gość
nie obebrane wezwanie, prawidłowo awizowane uważa się za doręczone. Chyba lepiej odebrać i wiedzieć o co chodzi, a nie potem płakać, że się nie wiedziało i krzyczeć, że prawo jest złe.

Gość poznanianka_jedna
W '39 z Hitlera też się wszyscy śmiali, do Września

Gość gość
no oczywiście nic się nie dzieje, wyśmiejmy temat porozmawiajmy o paznokciach kasi cichopek w 1354635787747 odcinku M jak Mdłości, durne kwoki

Gość gość
ale masz porównania, Polska źle robi, że wtrąca się między wódkę a zakąskę ale to wszystko. Włącz mózg i nie daj się omamić nagłówkom z portali, spokojnie prześledź sytuację i dojdziesz do wniosku, że Rosja ma gdzieś nasz ujadający i machający szabelkami rząd (pierwszy pewnie do ucieczki w razie czego) i chodzi im głownie o to, by Ukraińcy nie weszli do UE, by nie przestali być zależni. A Krym tak czy siak był rosyjski, ukraiński był jakiś czas tylko na papierze, bo jeden Rusek wypił zbyt dużo i gdzieś tam się nieopacznie podpisał.

Gość gość
Autorko tu jest kafe tu się rozmawia o złych teściowych, Led, o tym, że mąż nie chce czegoś tam albo robi coś tam i bleble bleee i o kp przeciw mm :D

Gość gość
19.49 a wschodnia Ukraina? Donieck Słowiańsk? wiesz co się w ogóle dzieje? to też było ukraińskie GŁUPIA JESTEŚ JA BUUUUT!

Gość gość
Nie mowa teraz o Doniecku, ignorantko 🖐️

Gość gość
haha no właśnie Putin chce teraz wschodniej Ukrainy, która do tego ruskiego ś****wa nigdy nie należała, zdejmują państwowe godła i flagi z urzędów! nie zdziwię się jak nato każe nam w ramach przynależności do sojuszu wyzwalać ukrainę, ginąć i narażać się putinowi

Gość gość
Ja mam kategorie A i nic nie dostalam. Mieszkam na wschodzie,wiec jakby co to pewnie od nas by zaczynali:p cos siejesz Plotki:P

Gość gość
19:49 włącz TV i zobacz co się dzieje na Ukrainie, mniej żelu na pazurkach więcej orientacji w sytuacji, pozdro

Gość gość
a gdzie informacja, że Putin chce wschodniej Ukrainy? Ukraina się podzieli i będzie spokój, jeszcze 2-3 msc i wszystko ucichnie.

Gość gość
tak tak ucichnie jak wtedy gdy Hitler zajmował Czechosłowację i Austrię :D bajo kretynki!

Gość gość
widzę co się dzieje. Włącz mózg i nie siej paniki. A żelu i innych tipsów nigdy nie miałam :D

Gość gość
Putin to nie Hitler, nie musisz srac w majty bo ruskie tu nie przyjda 🖐️

Gość gość
Polski narod to bqnda tchorzy

Gość gość
ale o czym Wy tutaj piszecie? ze niby trwa mobilizacja do sluzby wojskiewej, przygotowania do wojny > Macie Wy rozum ? nikt na swiecie nie bedzie walczył za jaks Ukraine, tak jak nikt nie walczyc za Polske. Powołujecie sie na 2 wojne swiatowa, do 3 nie moze dojsc bo trzeba by uzyc broni atomowej.... mysliscie, ze UE ( niemcy, francja ) czy USA beda wcgodzic w paraede Putinowi o Ukraine ? pogroza sankcjami i beda sie przygladac co Putin zrobi z ukraincami.I tyle

Gość gość
20:05 - dokladnie.